Postovani, do danas sam koristio racunar povezan preko integrisane graficke kartice i danas sam kupio novu, ali kad je povezem sa racunarom na monitoru mi izlazi no signal. Probao sam graficku karticu od druga i radila je bez ikakvih problema (bez podesavanja u BIOS-u i instaliranja/deinstaliranja bilo cega). Grafickoj nije potrebno dodatno povezivanje sa napajanjem.
Svaki put kada sam startovao racunar (sa novo-kupljenom grafickom) kuler na grafickoj se cuje jace u odredjenim intervalima a nakon toga prestane taj zvuk i sitem se dize preko integrisane graficke. Da napomenem u BIOS-u mi je namesteno da vuce sa PCI-e prvo. Na kutiji graficke pise da je potrebno 400w a meni je napajanje od 500w.
U pitanju je graficka Radeon HD 6570 powercolor - od druga sam koristio Radeon HD 4650
Maticna ploca je Biostar NF6IS micro am2 se.
Unapred zahvalan.
Svaki put kada sam startovao racunar (sa novo-kupljenom grafickom) kuler na grafickoj se cuje jace u odredjenim intervalima a nakon toga prestane taj zvuk i sitem se dize preko integrisane graficke. Da napomenem u BIOS-u mi je namesteno da vuce sa PCI-e prvo. Na kutiji graficke pise da je potrebno 400w a meni je napajanje od 500w.
U pitanju je graficka Radeon HD 6570 powercolor - od druga sam koristio Radeon HD 4650
Maticna ploca je Biostar NF6IS micro am2 se.
Unapred zahvalan.