Šta je novo?

Problem sa pravljenjem dial-up konekcije

cilset

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2005
Poena
319
Kada u start-run unesem inetwiz, ne desava se nista, a kada u network connections krenem da napravim novu konekciju, nedostupna mi je opcija za dial-up! Inace radi se o jednoj verziji win xp iz koje su izbacene razne stvari. Sta treba uraditi da bi bilo moguce napraviti dial-up konekciju?

Verovatno je izbačeno baš to šta tebi treba.Rešenje: instaliraj drugu verziju windows-a, manje ćeš se mučiti.

I ja se slazem da bi instalacija regularnog windowsa bila najbolja.

Kada u start-run unesem inetwiz, ne desava se nista, a kada u network connections krenem da napravim novu konekciju, nedostupna mi je opcija za dial-up! Inace radi se o jednoj verziji win xp iz koje su izbacene razne stvari. Sta treba uraditi da bi bilo moguce napraviti dial-up konekciju?

Ne znam koju skracenu verziju xp si instalirao ali mozes da instaliras tinyxp rev09 u virtuelnu masinu i na desktopu tog xp-a ces naci expirience folder koji sadrzi u sebi razna uputstva kao i skripte za vracanje odredjenih stvari nazad(izmedju ostalog za dial up) kao i za uklanjanje raznih drugih opcija.
Zao mi je sto ne mogu neki konkretniji odgovor da ti dam ali barem mogu da te uputim gde da trazis...

Poz

Vrh Dno