Šta je novo?

Problem sa povezivanjem racunara i mobilnog telefona!

tarik

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
319
Kupio sam kabal za povezivanje racunara i Nokia 3220 za prenos slika.Instalirao sam drajvere sa onog diska sto sam dobio uz kabal.Sve ide u redu do GET CONNECTION.I tu nikako da se konektujem.Ima li neko neki predlg sta da radim? Hvala

Izvini ali neznam u cemu je problem posle instalacije drajvera trebalo bi sve da funkcijonise kako treba znam samo da bi bilo bolje da si za te pare kupio 6600 ili dodao jos malo za 6630 i nebi imao nikakvih problema kao ni ja pozzz

I ja imam slicne probleme sa 5140i, ako ti je kabla ok onda je samo stvar u softveru ne mora da znaci da si dobio odgovarajuci CD.Idi na nokia.com i nadji tvoj model tel. i citaj!

Sta pise na kablu? DKU-2 ili DKU-5?
Prodavci cesto ni sami ne znaju da DKU-2 ne radi sa 3220 i sa jos dosta nokia telefona vec treba koristiti ovaj drugi. :)

Za starije (mozda i losije) modele je DKU-5, a tebi treba DKU-2 (valjda) i zato ti ne radi...

DKU-2 kabal sa koristi sa nokiom 6630 i 6680 tako da neverujem da ce ti uspeti probaj ti sa DKU-5 kablom

Pa, nije bas, koristio ga ja i na 6230, a to ti je ista platforma i priblizno ista starost modela..., inace radi i na ostalim Symbian-ima i relativno novim S40 tel.

Proradilo je!!

Problem je resila moja zena.Uopste nije podesila kabal na DK-2 ili DK-5 kako se vec to podesava...podesila ga je na neku serijsku vezu i PRORADILO JE.
Dakle, kabal nije bio orginal

Vrh Dno