forsaken demon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2002
- Poena
- 690
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel 13600K
- Matična ploča
- DeepCool AK620 White
- RAM
- 64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
- GPU
- Gigabyte RTX Windforce OC 5070 12 GB
- Storage
- KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
- PSU
- Be Quiet Pure Power 13M 850W
- Monitor
- Dell 24"
- Mobilni telefon
- Samsung A52S
- Pristup internetu
- Optički internet
Danas sam zakačio na netu neki dosadni adaware program u XP-u koji mi je konstatno izbacivao reklame (valjda se zove newdotcom ako nekome nešto znači). E sad, problem je što kada sam ga obrisao (na divljaka iz Commandera, s obzirom da nije hteo da se deinstalira) više ne mogu uopšte da koristim net! Pod tim podrazumevam da odem na Internet, tj, konekcija se uspostavi bez problema ali ne mogu da otvorim nijedan sajt, da pregledam poštu ili da skidam bilo šta. Probao sam da se povežem i preko Sezama i preko Euneta ali problem je isti. Siguran sam da je u pitanju nešto do softvera jer Internet i dalje radi savršeno u Windowsu 98SE koji mi je takođe instaliran na istu mašinu. Imate li bilo kakvih predloga šta bih mogao da pokušam? Ponovno kreiranje konekcija nije dalo nikakav rezultat.
Što je najgore, imao sam isti ovaj problem pre više od godinu, ali pojma nemam kako sam ga rešio🙁
Što je najgore, imao sam isti ovaj problem pre više od godinu, ali pojma nemam kako sam ga rešio🙁