Sime je napisao(la):Kako tj. cime da uklonim one glupave reklame sto se rasire svuda po kompu (registry i sl.)? Nesto mi se ne formatira HDD zbog reklama a mnogo me nerviraju!
Da li je to AdAware ili on samo regulise pojavu POP-UP reklama dok browse-ujes?
Crni je napisao(la):Imas odlican PlugIn za IE koji se zove Zero PopUp, a mozes da probas i MyIE koji resava to i nudi jos mnogo toga.
Nije mi jasno kako se ZoNi nije javio 😛
eh... pa, ne mogu ni ja bas sve! vidis da sam vas naucio, pa ja sad mogu i da se malo odmaram 🙂 (a i probudio sam se pre sat vremena :beat: )Crni je napisao(la):Nije mi jasno kako se ZoNi nije javio 😛
naravno da si nadrljao!!! hajde, po tvom misljenju, ZASTO je CB bolji od MyIE2??? da li si koristio MyIE2? Ja jesam koristio CB (veoma dugo), i odgovorno tvrdim da CB *NIJE* bolji od MyIE2 *ni po cemu*!!!vizionar je napisao(la):1. Crazy Browser - odlican browser slican MyIE-u, prema mom misljenju i bolji (sad sam nadrljao 🙂 ),
ZoNi je napisao(la):naravno da si nadrljao!!! hajde, po tvom misljenju, ZASTO je CB bolji od MyIE2??? da li si koristio MyIE2? Ja jesam koristio CB (veoma dugo), i odgovorno tvrdim da CB *NIJE* bolji od MyIE2 *ni po cemu*!!!
MyIe ima isto to samo sa CTRL+Arrow ( < + CTRL + > ).vizionar je napisao(la):Instalirao sam MyIE i koristio ga malo ali je Crazy ostao na mom racunaru prvenstveno iz sledeceg razloga: Kada surfam otvaram mali milion prozora (ne bas toliko al' bez skoro uvijek 10-ak, cesto i vise) pa mi je dosadilo klikati na tab da bi se prebacio na drugi prozor. Crazy to rjesava pritiskom na tastere F2 i F3 (za prethodni i sledeci prozor).
prebacivanje sa taba na tab u MyIE2 je super uradjeno: samo postavis kursor iznad tabova i vrtis tockic na misu: to otvara sve tabove u krug!!! Blago receno: genijalno!vizionar je napisao(la):Instalirao sam MyIE i koristio ga malo ali je Crazy ostao na mom racunaru prvenstveno iz sledeceg razloga: Kada surfam otvaram mali milion prozora (ne bas toliko al' bez skoro uvijek 10-ak, cesto i vise) pa mi je dosadilo klikati na tab da bi se prebacio na drugi prozor. Crazy to rjesava pritiskom na tastere F2 i F3 (za prethodni i sledeci prozor).
ZoNi je napisao(la):prebacivanje sa taba na tab u MyIE2 je super uradjeno: samo postavis kursor iznad tabova i vrtis tockic na misu: to otvara sve tabove u krug!!! Blago receno: genijalno!
MyIE2 tromiji od CBa? E, to prvi put cujem! Pa, manji je od CBa, kako da bude tromiji???
ZoNi je napisao(la):inace, MyIE2 koristi funkcijske tastere za jos jednu super korisnu stvar: tzv. URL Shortcut (to znaci svakom F-tasteru mozes pridruziti neki od omiljenih linkova, koji se onda otvara jednim klikom!)
a, to... resenje su ti ova dva programa (dovoljan je samo jedan, pa ti izaberi koji ti se vise svidi):Sime je napisao(la):Kako da ocistim komp od njih bez birsanja Win-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari