Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Evo doslo vreme opet da trazim pomoc. Naime o cemu se radi. Pre par dana instalirah battlefield 2 i kad sam klikno na igru, ona samo krenula da ucitava i vrati me u vindovs. Ok, rekoh ajd preskocicu je nije to neki gubitak kardinalan. Danas kuci donesem par novih igara izmedju kojih i Splinter Cell DA i imam sta da vidim. Naime posle poprilicno duge instalacije i osnovnih podesavanja nebi lih pokrenuo igru, sav sretan konacno kliknem start, on krene, otvori onaj prozor gde mogu da biram single, multi i sl i kad kliknem na single opet posle par sekundi leti nazad u windows (inace kad izaberem multiplayer radi bez problema). Napominjem da na kompjuteru imam instalirano oko 70 igara (sto novijih, sto starijih i sve rade bez problema osim navedene dve; doduse i medalja casti 1 me izbacuje u win, al to sam skontao vec da je do 9x.xx drajvera). Inace skoro sam 100% ubedjen da problem pravi neki od skunitih updatea sa microsofta ili nesto od stvari koje se instaliraju iz autopachera (koji inace koristim). Napominjem da mi je odmah po instalaciji windowsa ovaj put battlefield 2 radio, ali posle instalacije ko zna cega, kao sto sam vec napisao vise nema leba od istog. E sad da formatiram hd zbog 2 igre nemam nameru i ako sam osudjen da preskocim ove igre to cu i uciniti, ali ukoliko je iko imao slicnih problema i uspeo da ih resi, neka podeli misljenje, bio bih mu vrlo zahvalan.
Inace primetio sam da recimo i sisoftware sandra 2007 professional isto reaguje kao i navedene dve igre (vraca u win odma) dok recimo ista sandra ali light radi bez problema.
Inace tema bi mogla da posluzi i svima ostalima ukoliko imaju problem sa nekom od igara da napisu tu problematiku ovde, a mi pokusamo da im pomognemo.
Inace primetio sam da recimo i sisoftware sandra 2007 professional isto reaguje kao i navedene dve igre (vraca u win odma) dok recimo ista sandra ali light radi bez problema.
Inace tema bi mogla da posluzi i svima ostalima ukoliko imaju problem sa nekom od igara da napisu tu problematiku ovde, a mi pokusamo da im pomognemo.