Šta je novo?

Problem sa ''pistanjem'' lap topa

• Začetnik teme Začetnik teme Animal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni juče vratili lap...ništa nisu kao našli da je u kvaru.Naravno sad sam uradio fresh install i gle čuda...problem sa isključivanjem.Umesto da ga isključi po komandi shut down lap ode u hibernaciju i ne može da se povrati osim hard reset-a Na HDD Sentinel i HD Tune Pro ne prijavljuje greške ali na Ubuntu proveri prijavljuje 2 greške...

KOji još alati za proveru sistema i hardvera mogu da se iskoriste...kapiram da je problem do drajvera ali sve je skinuto sa Dell-ovog sajta...

Da i HDD u Task menager-u mi prijavljuje konstantno 100% zauzeće...

Poslednja izmena:
Vidi sta najvise "ore" po disku, ako je neki drajver ili aplikacija obrisi pa probaj sa drugom verzijom.

Ma kakvi...ne gledam ništa.Smimljeno ponašanje hardvera,u ponedeljak vraćam opet i čekam...

Meni juče vratili lap...ništa nisu kao našli da je u kvaru.Naravno sad sam uradio fresh install i gle čuda...problem sa isključivanjem.Umesto da ga isključi po komandi shut down lap ode u hibernaciju i ne može da se povrati osim hard reset-a Na HDD Sentinel i HD Tune Pro ne prijavljuje greške ali na Ubuntu proveri prijavljuje 2 greške...

KOji još alati za proveru sistema i hardvera mogu da se iskoriste...kapiram da je problem do drajvera ali sve je skinuto sa Dell-ovog sajta...

Da i HDD u Task menager-u mi prijavljuje konstantno 100% zauzeće...

Jel i kod tebe Dell, ako jeste onda idi na Dell Diagnostic test, pri bootovanju f12 i onda na Diagnostics, pusti da obavi produzeni test i vidi sta ce da ti nadje.

Inace koji servis jel i kod tebe PIN ?

Nazad
Vrh Dno