serbian_butcher
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.12.2005
- Poena
- 304
Zanima me da li se neko susreo sa ovakvim problemom i eventualno ima resenja za njega. Imam rezac Pioneer DVR 110D i pravi mi probleme sa Verbatim DVD-ovima koji nemaju veze sa zdravom logikom. Da se razumemo sve CDove i DVDove koje sam snimao na njemu je perfektno odradio, nisam imao ni jedan skart. Problem nastaje kada neke od njih treba procitati. Zaseban DVD plejer bez problema procita, ASUS DVD-ROM isto tako, a kada ga ubacim u pionira cak i ne prepoznaje da je DVD u drajvu. Prvo sam pomislio da je rezac neispravan, ali sam onda te iste DVDove probao kod komsinice u njenom DVD ROMu i isto tako ih je bez problema iscitao. Posto isto snima na 110D kao ja probao sam da ubacim u njen rezac i isto nije prepoznavao da se u njemu nalazi medij. Za razliku od mene ona koristi TDK DVDove i nije do sada imala takvih problema. Stavio sam i najnoviji firmware 1.37 ali ni on nije resio problem. Da li neko ima bilo kakvu ideju ili da ga lepo zveknem u kantu i kupim NEC ND-4550A i da me ne boli glava?
Pozdrav!
Pozdrav!