Šta je novo?

Problem sa Pioneer DVD-RW 107D

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
Instalirao sam WinXP na formatiran NTFS RAID0 par diskova kao i obicno, samo sto pri instalaciji mi nije bio prikljucen gorepomenuti DVD-RW uredjaj. Citava instalacija je protekla glatko bez ikakvih problema. Medjutim kada sam posle instaliranja svih potrebnih driver-a i tweak-ovanja Win-a ugasio komp, i prikljucio Pioneer pri ulasku u Windows i pri detekciji DVD uredjaja komp se restartuje svaki put. Interesantno je to sto se posle pri ponovnom boot-u ovi hdd-ovi (u RAID0) pale kao da su tek tada dobili struju (kao da se tada zavrte) (to se desava tamo kada detektuje RAID par diskova, malo se duze saceka ali to samo posle nasilnog restarta iz Win-a).
Ne znam da li ce nekome biti jasno sta sam hteo da kazem, ali bas sam zbunjen. :trust: 😡 Nije mi ni prvi ni poslednji put da instaliram Windows sa ovim Pioneer-om u sistemu, a sada mi pravi probleme. :wall: Kada ga iskljucim normalno sve radi. Probao sam samo njega da ukljucim bez CD-ROM-a ali opet restart kada pokusa da instalira driver-e za DVD-RW. Isto to se desi kada pokusam da udjem i u Safe mode.
Hvala unapred 😉

POZ :wave:

Problem resen tako sto me nije mrzelo da ponovo formatiram disk i instaliram XP, ali sada sa ukljucena oba opticka uredjaja. 😀

POZ :wave:

Veoma zanimljiv problem :trust:

Nazad
Vrh Dno