Koliko se ja secam nekih prica sa stranih foruma... da, to je do 5.50 drajvera. Stavi neke starije, i trebalo bi da ti radio sljaka bez problema (ali, tu je onda ona fora sa sporima menjanjem kanala)lolek je napisao(la):U prilici sam da nabavim PCTV Pinacle sa ANALOGNIM TV/FM tjunerom i cipom 878a. Probao sam ga na 2 masine sa drajverima za XP 5.5 i sve radi osim FM tjunera. Da li FM tjuner ne radi zbog drajvera 5.5 ? Jel neko ima slican problem ?
CAR je napisao(la):Koliko se ja secam nekih prica sa stranih foruma... da, to je do 5.50 drajvera. Stavi neke starije, i trebalo bi da ti radio sljaka bez problema (ali, tu je onda ona fora sa sporima menjanjem kanala)
U, majku mu, koji su sad pa ti???Paradigma je napisao(la):Nemoj ispod 5.30 jer od njih je resen problem sa capture-om od preko 4GB.
CAR je napisao(la):U, majku mu, koji su sad pa ti???
Ja znam one v5.20 i, meni najstarije, v5.11.
2 lolek:
Ne znam koji su to v5.0... najstariji koje ja imam su v5.11, sa PCTV CD-a koji je stigao uz kartu... i rade bez problema na XP-u.
Vojkane, ovo i za tebe vazi... dakle, 5.11 rade sa XP-om, 5.20 rade sa XP-om. To je ono sto sam ja isprobavao. Samo, mnogo je sporo saltovanje kanala sa tim starijim drajverima...
A gde ces da ih nadjes - to stvarno ne znam! 🙂
Jel se taj problem javlja samo kad grebuješ iz Visiona?Paradigma je napisao(la):Nemoj ispod 5.30 jer od njih je resen problem sa capture-om od preko 4GB.
Po pricama ovih strendzera... da, trebalo bi.lolek je napisao(la):I siguran si da ce FM radio da radi sa ovim drajverima ?
Heh... pa, 5.50 i 5.5 mu dodje isto, majku mu :dTwix je napisao(la):Da li je drajver 5.5 ili 5.50 (posto je poslednja verziija 5.50,a nekoliko verzija pre je bila i 5.5)??
Vojkan je napisao(la):Jel se taj problem javlja samo kad grebuješ iz Visiona?
Meni su ovi 5.50 drajveri stvarno exxxtra. Kanali se menjaju brzo kao na TV-u (naravno, moze da bude i nesto sporije za koji trenutak, ipak to nije pravi TV... a i procesor moze nekad da bude malo zauzet, pa da da okasni delic sekunde 😉)Paradigma je napisao(la):5.30 je verzija izasla za evropsko trziste i skinuta sa nemackog pinnacle site-a. Problem sa brzinom promene kanala nije nikad resen trajno ni u jednoj verziji Visiona, dakle svaka verzija je u nekoj konstelaciji (drajveri, graficka, platforma) menjala kanale i brzo i sporo. Sa 5.50 trenutno imam situaciju da promena nije ni trenutna ali nije ni spora kao sto moze da bude.
desp je napisao(la):Imam PCTV pro i koristim drajvere 5.50, i FM tjuner radi sasvim normalno.
Ukoliko zelis mogu da ti "iskopam" negde i 5.11, ali 5.50 (barem kod mene) ne prave apsolutno nikakve probleme
desp je napisao(la):Imam PCTV pro i koristim drajvere 5.50, i FM tjuner radi sasvim normalno.
Ukoliko zelis mogu da ti "iskopam" negde i 5.11, ali 5.50 (barem kod mene) ne prave apsolutno nikakve probleme
desp je napisao(la):- Digitalni tjuner i 878a chip (koliko sam uspeo da primetim). Bez obzira na
vrstu tjunera ne vidim razlog zasto ne bi radio FM.
- Kao antenu za FM koristim kabl od kablovske televizije.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari