A
Andrija1
Guest
Napravio sam sajt tako sto sam instalirao e107 php skiptu.Medjutim host mi jednog dana salje mejl gde kaze da su radili nesto na prosirivanju baze ili cege vec i nacisto su promenili sve sifre to je izazvalo kolaps sajta.Podaci su ostali kakvi jessu, uradjen je i back up sql baze podataka.
Kada sam otvorio sajt video sam recenicu gde se kaze da pogledam nesto u e107_config.php
To sam otvorio preko noutpada i korigovao sifre kako treba.Nakon toga pojavila se poruka sledece sadrzine
Nakon toga ispravljam adrese tako sto ispred svake lokacije ispred stavim site/
I nakon toga otvorim sajt ali za razliku od proslog puta nema nicega.Prazno.E sad da li to mozda ima veze sa sortiranjem u SQL bazi gde sam stavio latin1_swedish_ci
Takodje prilikom obavestenja od hosta dobio sam i ovu informaciju koju za koju ne znam sta znaci posto sam nov u ovome.
Ako bi meko bio voljan da pomogne, bio bih zahvalan.Cak i sifre bi dao od sajta ako bi neko stvarno imao zelju da pomogne.
Kada sam otvorio sajt video sam recenicu gde se kaze da pogledam nesto u e107_config.php
To sam otvorio preko noutpada i korigovao sifre kako treba.Nakon toga pojavila se poruka sledece sadrzine
RITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php
Error reported as: [7]: mySQL is running but database () couldn't be connected to.
Please check it exists and that your e107_config.php contains the correct information.
Nakon toga ispravljam adrese tako sto ispred svake lokacije ispred stavim site/
I nakon toga otvorim sajt ali za razliku od proslog puta nema nicega.Prazno.E sad da li to mozda ima veze sa sortiranjem u SQL bazi gde sam stavio latin1_swedish_ci
Takodje prilikom obavestenja od hosta dobio sam i ovu informaciju koju za koju ne znam sta znaci posto sam nov u ovome.
Path to your site /home/vol4/byethost7.com/b7_304986
Ako bi meko bio voljan da pomogne, bio bih zahvalan.Cak i sifre bi dao od sajta ako bi neko stvarno imao zelju da pomogne.