Šta je novo?

Problem sa Photoshop-om

• Začetnik teme Začetnik teme Joker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Joker

Legenda
Moderator
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
6,000
Kada instaliram Photoshop (bilo koju verziju) u paleti boja imam SAMO pink boju. Nemogu nijednu drugu boju da izaberem. Kada otvorim sliku ona je isto tako samo pink boje. Ako je neko imao ovakav problem nek pomaze jer trebalo bi da se radi a ovako to bas nece ici. Do win-a nije jer imam dva diska sa dva operativna sistema i isto se desava na oba. Pretpostavljam da je nesto do hardvera jer je pc nov i od tada se to desava.
OS WinXP, Asus A7V8X-X, XP2000, ATI 9200SE 64MB mislim da su ove komponente dovoljne, ako je u njima problem.

Meni se pojavio isti taj problem samo sto sam ga ja koristio duze vreme. To jest dok sam nesto crtao mi je zablokirao i pri sledecen pokretanju imam samo nijanse PINK boje.

Ortak je imao isti taj problem. Uzeo je paletu boja sa caletove masine i to mu je pomoglo.

Meni nije.

Nema nikakve veze sa hardware-om, nadji pravilan profil boja (color profile) u properties-u za monitor i imaces normalne boje.

Ja nemam problema sa Pshopom, probaj drugu kopiju

Joker-u...
Odes u folder c:\Documents and Settings\Administrator(ili koji ti vec user koristis)\Aplication Data\Adobe\Photoshop\7.0(ili koju vec korisitis)\Adobe Photoshop Settings\ i tu obrises sve fajlove koje imas... onda samo startuj ponovo Photoshop i sve ce biti ok.... 😉

ako neradi javi... drugarski pozdrav...

use mi rech iz usta...ja sam imao jednom, way back taj isti problem i resio sam ga na taj nachin...

i savrshen softver kao PS zna da se upetlja ponekad 🙂

Marsovac je napisao(la):
Joker-u...
Odes u folder c:\Documents and Settings\Administrator(ili koji ti vec user koristis)\Aplication Data\Adobe\Photoshop\7.0(ili koju vec korisitis)\Adobe Photoshop Settings\ i tu obrises sve fajlove koje imas... onda samo startuj ponovo Photoshop i sve ce biti ok.... 😉

ako neradi javi... drugarski pozdrav...
Hvala problem je resen na taj nacin !

Nazad
Vrh Dno