Šta je novo?

Problem sa pay pal-om!

Ne Oki, sve si pomesao. Ne dolazi ni do kakvog skidanja para, jednostavno te odbije pre nego dodje do provere stanja novca ili skidanja sredstava. Problem je dakle bio sto nije bilo moguce placanje (pa samim tim ni kupovina preko potrebnih i neophodnih stvari sa ebay-a), ali nije bilo nikakve zloupotrebe.

Ja imam isti problem kao leksa, evo sad sam upravo po ne znam koji put pokušao da platim i ćorak, ne može.
Inače, PayPal radi, platio sa van eBaya i sve prošlo uredno, samo preko eBaya neće, sve odradim i na kraju kad krene da procesira plaćanje izbaci error i savetuje me da kontaktiram support koji mi je rekao da tražim od prodavca da platim direktno preko PayPal-a, samo da štikliram da je u pitanju eBay goods. Problem je što mnogi ne žele da šalju PayPal invoice i da se "pate", a mogu i da budu sumnjičavi pa da me prijave, čemu se baš ne bih radovao.
Ništa, za sada eBay na leru, ionako imam gomilu troškova na drugoj strani, pa mi i nije baš prioritet.

Samo da prijavim mali update. Kupovao sam neke stvari od vise prodavaca sa ebay-a i kod nekih mi je prolazilo placanje bez problema, dok se kod nekih javljao stari problem.

Mene oduvek interesovalo sta generalno nasi ljudi kupuju preko eBay-a?
Dal to redovno stize, ima li kakvih problema i sl... Verovatno iz totalnog ne znanja ne zelim ni da se upustam u to, a sa druge strane ne znam ni sta bih kupovao... ?

Pa, ne kupuje se zbog same kupovine.
Nego, kada imas viska para, samo ce ti se kasti :D

Nazad
Vrh Dno