Šta je novo?

Problem sa particionisanjem

neo geo

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
695
Kada sam probao na starom racunaru da odradim resize particija, tj da sa C -2GB i D-6GB predjem na 4 + 4, sve je lepo islo dok nije doslo do pripajanja C+2GB nealociranog, a iza je ostala D od 4, lepo smanjena

Drvi partition magic ono svoje sa plavim ekranom, i onda, bup,

error 2003 file size does not match FAT allocation for file ...

svasta sam pokusavao , ali dzaba, a ni guglanjem se nisam usrecio, sve neki saveti tipa jer ti PM podrzava XP i tako to

ostade meni C od 2, 2 GB iza njega nicija, i na kraju 4 GB od D drajva

necu spominjati da sam posle pokusao da odradim instalaciju SP2 na takav mali C, pa da nije dosao do kraja, a racunar vise ne moze ni iz safe mode-a da se podigne :bottle:

Pokreni instalaciju xp-a obrisi iz nje sve particije napravi novu od 4gb i instaliraj na nju xp
Kad podignes xp desni klik na My Computer pa na manage pa na disk management napravi novu particiju od preostalog prostora i to je to

..........

error 2003 file size does not match FAT allocation for file ...

svasta sam pokusavao , ali dzaba, a ni guglanjem se nisam usrecio, sve neki saveti tipa jer ti PM podrzava XP i tako to

...........

a jel si probao ono sto ti autor programa preporucuje u error dokumentaciji?

#2003File size does not match FAT allocation for file

Run ScanDisk or CHKDSK to fix this error.

Posto vidim da se radi o hardu malog kapaciteta, prerezi podatke, i preporucio bih ti kill disk ili low lavel HDD-a, pa posle jedan repair sa HDD regeneratorom a nakon toga kreiraj tabele sam i izparcelisi HDD kako ti je volja!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno