Pa nema tu šta da se resetuje. Vidi samo da li particije moraju da budu u sektor identične sa ranijim, kako bi eventualno mogao na njih da vratiš odgovatajuće "image snapshot"-ove koje si napravio sa GHOST-om. Mada, mislim da to nikada nije uslov ukoliko particije nisu dubke pune i uz to veće od slobodnog prostora. Proveri to pre nego što nastaviš.
Što se fdisk-a tiče, to ti je praistorijski jutiliti za particionisanje i formatiranje diska koji se nalazi na svakom MS DOS ili pak startup disku. Startup disk ti je flopi koji možeš kreirati iz samog Windows-a ili pak skinuti negde jutiliti koji će ti kreirati tu disketu. Sa fdiskom se radi tako što butuješ u DOS sa tog flopija i onda na prvom promptu otkucaš 'fdisk'.
Zbog nedostatka 48-bitnog LBA adresiranja, fdisk je u kombinaciji sa starijim izdanjima DOS-a (<v7.1) ograničen na rad sa diskovima do 137GB. Neke ranije verzije programa su imale problema i sa diskovima većim od 64GB, ali to nije deo pomenutog ograničenja već
bag koji je otklonjen u novijim verzijama.
MS-ov fdisk može da kreira samo FAT (16/32) particije, ali se uklapa u zadato ograničenje od 1.4MB, tako da sam se samo zbog toga ovoliko srask*njao o njemu.
U svakom slučaju postoji gomila drugih alata koji taj posao mogu da odrade mnogo lakše i bolje. Ako već koristiš GHOST, zašto to ne odradiš sa Gdisk-om ili nekim sličnim Nortonovim rešenjem. Nije valjda da ništa od toga nema svoj butabilni image?
Drugo rešenje ti je da skineš ili napraviš WindowsNT/2000/XP startup diskove (mislim da ih ima četiri komada) i sa njima uradiš sve što ti treba. Oni podržavaju i LBA i NTFS formatiranje i još koješta.
Na kraju krajeva, možeš da uzmeš i neku noviju OpenSUSE distribuciju i kreneš u instalaciju... kada dođeš do partition manager-a izabereš 'custom partitioning - for experts' i uradiš šta hoćeš iz veoma preglednog grafičkog okruženja.
Ima puno rešenja, ne znam koje su tvoje potrebe i šta te konkretno muči. Zašto ograničenje na 1.4MB? Zar nemaš optički uređaj na toj mašini? Zar ti nije lakše da prebaciš i isparticionišeš disk na nekoj mašini koja ga ima nego da se zezaš sa flopi disketama i praistorijskim alatima?