- Učlanjen(a)
- 18.09.2012
- Poena
- 151
racunar kad se upali posle par sekundi se ugasi
e ovako problem je sledeci kad pritisnem dugme za paljenje racunar se upali na par sekundi svi ventilatori se zavrte i onda se sam ugasi.Nema slike na monitoru samo tih par sekundi radi i nista vise se nedesava.Promenio sam napajanje ali opet isto se desava,isto tako i kad stavim drugu ram memoriju.A kad zamenim graficku sa 8500 gt onda se negasi ali nema slike.
Konfiguracija je sledeca
cpu-AMD Athlon 64 LE na 2,6 ghz AM2
maticna-asus m2n-sli nforce 560 sli
graficka-geforce 8600gt
ram-2 gb ddr2 800 mhz jedna plocica
HDD-maxtor 80 gb IDE
napajanje-intex 400w
Probao sam da sve iskljucim osim maticne,rama igraficke ali opet isto odma se ugasi sa tom njegovom grafickom ali kad je zamenim radi ali nema slike.
unapred se uzvinjavam jer neznam u koju kategoriju spada ovaj problem
e ovako problem je sledeci kad pritisnem dugme za paljenje racunar se upali na par sekundi svi ventilatori se zavrte i onda se sam ugasi.Nema slike na monitoru samo tih par sekundi radi i nista vise se nedesava.Promenio sam napajanje ali opet isto se desava,isto tako i kad stavim drugu ram memoriju.A kad zamenim graficku sa 8500 gt onda se negasi ali nema slike.
Konfiguracija je sledeca
cpu-AMD Athlon 64 LE na 2,6 ghz AM2
maticna-asus m2n-sli nforce 560 sli
graficka-geforce 8600gt
ram-2 gb ddr2 800 mhz jedna plocica
HDD-maxtor 80 gb IDE
napajanje-intex 400w
Probao sam da sve iskljucim osim maticne,rama igraficke ali opet isto odma se ugasi sa tom njegovom grafickom ali kad je zamenim radi ali nema slike.
unapred se uzvinjavam jer neznam u koju kategoriju spada ovaj problem