Šta je novo?

problem sa Operom...

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
...ustvari vise manjih problema:
- chesto mi se desi da kad dodjem na benchmark i logujem se (autofill sa Ctrl+Enter) posle nekog vremena kada pocnem da otvaram nove strane otvaram kao da nisam prijavljen (mada sam se prijavio pre toga)
- neke threadove mi pogresno otvara - npr. onaj thread GTA: SA prijavi kao da ima 9 strana po 50 postova - ja odem na 9. on kazhe da ih sad ima 17?? ili onaj thread iz OC dela "blaga najava" prijavi kao da ima 3 strane ja otvorim a njih ima 5?
- Opera mi odbija cookije sa Yahoo mail-a - probao sam sva podesavanja za cookies i stalno mi odgovara nesto kao "you'r browser has rejected cookies..." i silcno....

ima li nade da se to sredi?
vredi li skidati verziju 8.01 (imam verziju 8)?

v7.54

Ja koristim v7.54. Sto se broja strana tice i meni se javlja isto. :wall:

@anonymous kg: Takođe sam imao slične probleme. Onda sam donwload-ovao Operu 8.01 i problemi su ostali. Znači, iz čista mira mi se odjavi sa benchmarka i traži ponovno logovanje, često stranice učitava kao da nikad nisu otvarane, vrlo sporo otvara slike... Loše rešeni bookmarks... Uopšte mi se ne dopada Opera. Za te probleme nisam uspeo da nađem rešenje!

Sada koristim Mozilla Firefox v.1.0.4 i prezadovoljan sam!

Cudnovato, sa 8.01 nikad nisam imao doticni problem

A gde se moze ubaciti pokazivach brzine otvaranja stranice koji sam imao na prethodnoj Operi?jeli to sad izbacheno?

Uh,nadjoh,chudan nachin ali sa "drag and drop" uradih i da pokazuje brzinu otvaranja svake stranice.To mi je bitno zbog provere kvaliteta konekcije(mada to nije iskljuchivi pokazatelj).

anonymous kg je napisao(la):
- chesto mi se desi da kad dodjem na benchmark i logujem se (autofill sa Ctrl+Enter) posle nekog vremena kada pocnem da otvaram nove strane otvaram kao da nisam prijavljen (mada sam se prijavio pre toga)

Nisi stiklirao "Remember Me". Kada se ulogujes bez toga dobijas samo privremeni "kolacic" koji, primetio sam i ja, veoma brzo istice. Rekao bih za ~5 minuta neaktivnosti.

Vredi skinuti 8.01, mada je jos nisam instalirao, ali sam je koristio. Cekam da reinstaliram ceo Win.

ja imam 8.0 i bagova nisam primetio ,inace koristim od verije 7.1 tako nesto ,inace preporucujem da pogledate skinove za operu ,dosta su dobri ,

a da bi videli skinove :desni klik ---->customise---->skin---->find more skins

ja koristim neo i nema boljeg .

Ljudi bre, kao da radite u ko zna cemu a ne u Operi.Sto se tice prvog problema, i meni to radi, ali samo ako sam neaktivan dugo.Npr. neka strana otvorena 3-4 minuta, a ja gledam neki drugi tab.Kada se vratim ili odem na refresh, on zaboravi.Mozes da podesis u preferences koje kukije 'oces.Mozes da prebacis da se identifikuje kao IE, jer mi se desava da po nekad to bude problem.
Sto se tice skinova ja koristim Neo, i stvarno mislim da nema boljeg 🙂.
Zaboravih da kazem, koristim 8.0 registrovanu (do mojega) 😀

Koristim 8.01 verziju i nema problema, takodje registrovana 🙂

8.01 nema nikakvih problema ...

jos jedan glas za sjajnu operu 8.01 (registrovanu naravno :d )

Da li je iko ikada i na koji nacin :d uspeo da u Operi podesi cookies (kao sto moze u FF jednim dugmetom) sa kojih sajtova da prihvata cookiese a sa kojih ( svih ostalih) ne 😡 :wall: :crash:

Preferences>Privacy>Manage cookies...>izaberes kuki, pa Edit

Koja je razlika ako stavim "accept cookies" i "accept only cookies from the site i visit" ??? Jel bolje ovo drugo staviti?

Ne znam čemu tolika frka oko koljačića.. 😀 Ako izabereš "accept only from the site i visit" odbijaš koljačiće sa drugih servera i može ti se eventualno desiti da se nekad ne prikaže neka slika ili frejm,ništa strašno.

Nazad
Vrh Dno