Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ja skoro nikad ne koristim save as, sve sto mi treba ponovo potrazim na netu...
inace, postoji dodatak za operu za snimanje cele strane u .mht format:
Installation:
1. Download http://mhtsaver.narod.ru/MHTSaver.zip
2. Extract archive and then copy MHTSaver.exe into Opera folder
3. Add these lines into sections [Document Popup Menu] and [Hotclick Popup Menu] in your menu configuration INI-file:
Item, "Save as MHT" =Execute program, "MHTSaver.exe", "%U %T"
4. Also you can setup any keyboard shortcut for MHT saving with action:
@ Operic
Nemoj da se ljutis ali imam utisak da za svaki problem u Operi ti imas izgovor. Moras da priznas da koliko god ima dobrih stvari ima i nekih debilnih rjesenja koja nove korisnike navikle na neki drugi browser stvarno mogu da iznerviraju (konkretno meni save as koristi mnogo s obzirom da sam na dial up-u). Definitivno nisu obratili paznju na takve "sitnice" sto jedna ozbiljna firma sebi ne bi smjela da dopusti jer nisu besplatni
Pozdrav :wave:
Pa nisi bas u pravu sto se tice izgovora. I mene nervira sto u Operi ne postoji opcija koja postoji u IE ili Firefoxu, ali ne obracam mnogo paznju na to jer je ne koristim cesto. Ni ja ne razumem Operine developere koji pored konstantnih zahteva ljudi da se ova opcija implementira, ostaju nemi...
Pa zato i kazem, kako mogu da ocekuju da neko plati da bi presao sa besplatnog browsera njima koji ne slusaju zelje kupaca. Nemam pojma o programiranju ali sumnjam da je tesko napraviti ovu funkciju. Stvarno ozbilljno razmisljam da probam nesto drugo
Hvala svima na savjetima