Šta je novo?

Problem sa Operom i History

goranki

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2003
Poena
609
Da li vam se stranice koje otvorite u Operi otvaraju u Offline-u isto kao u IE ili gomila nece?
Koristim Operu 7.23 ali sam primetio da mi je IE 6 mnogo bolji sto se tice Offline-a.
U opcijama Opere sam decekirao Check documents, images i ostalo, i Always check redirect,
ali opet otvara samo 5% stvari koje su Offline.

Imate li neki savet?

Da, jos jedno pitanje. Kako se kada kucam u prozoru za novu temu neko citira (ona bela pozadina sa tekstom koji je neko vec pisao)?

goranki je napisao(la):
Da, jos jedno pitanje. Kako se kada kucam u prozoru za novu temu neko citira (ona bela pozadina sa tekstom koji je neko vec pisao)?
Pogledaj gornji desni ugao post-a i videces kako treba da izgleda citiranje.

Sto se tice Opere, i ja imam isti problem vec duze vreme pa sam se navikao na njega.

jesi probao da povecas velicinu cache-a na 20 MB to bi trebalo da bude sasvim dovoljno a za citiranje samo klikni citiraj dugme u gornjem desnom uglu posta i izbrisi ono sto neces da citiras ali nikako ovo izmedju []

set je napisao(la):
jesi probao da povecas velicinu cache-a na 20 MB to bi trebalo da bude sasvim dovoljno a za citiranje samo klikni citiraj dugme u gornjem desnom uglu posta i izbrisi ono sto neces da citiras ali nikako ovo izmedju []

Povecao sam cache i izgleda da ce pomoci a definitivno treba pustiti stranice da se otvore do kraja sto kod IE nije slucaj jer hoce da otvori i one koje su delimicno otvorene u online-u, a sa citiranjem pokusavam i izgleda da ce uspeti.

Zahvaljujem!

goranki je napisao(la):
Da li vam se stranice koje otvorite u Operi otvaraju u Offline-u isto kao u IE ili gomila nece?
Koristim Operu 7.23 ali sam primetio da mi je IE 6 mnogo bolji sto se tice Offline-a.
U opcijama Opere sam decekirao Check documents, images i ostalo, i Always check redirect,
ali opet otvara samo 5% stvari koje su Offline.

U meni baru nađi special pa klikni na cache. Slično kao history dobićeš listing svih fajlova. Pod filname gledaj .htm fajlove i adrese. Otvoriće ti se stranica bez slika. Ako su stranice učitane do kraja kompletno, trebalo bi da se otvara iz history.

Dok koristite istoriju u Operi obavezno chekirajte work offline. 😉

dzzel@ je napisao(la):
Dok koristite istoriju u Operi obavezno chekirajte work offline. 😉

Da, jer stranicu koju pokushate da otvorite, a pri tome ne stik(h)lirate "work ofline", gubite stranicu....

Nazad
Vrh Dno