Neke hyperveze su pre radile, sada odjednom ne! Nema virusa, sve je otkljucano, a ipak kada neku od veza pokrenem trazi se od mene da kontaktiram system administratora. Racunar je moj i ja sam jedini administrator. Sta da radim? Upomoc i hvala
Ma izgleda da je sa celim office-om ista shema. Prvo sam mislio da je samo Excel a onda probam word i sve ostalo i isti problem. Probao sam da reinstaliram office ali nema rezultata!Sve po starom.HAL je napisao(la):Mislis na Hyperlinkove, da li se desava u svim Office programima ili samo u odredjenim.
Ja sam imao problem na jednom racunaru da mi Hyperlinkovi nisu radili samo u MS Outlooku.
drapin je napisao(la):Gore spomenuti problem sa Outlook-om je ustvari problem sa IE ( koji je zaduzen za otvaranje ) i "oglasava se" upravo sa tom porukom. Ako se javlja u Outlook-u verovatno je moguce da se javlja i u ostalim Office aplikacijama.
Uzrok je jedan corrupt kljuc u registru i obicno se resava importom novog ispravnog, pa probaj, mozda pomogne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari