Šta je novo?

problem sa office-om

danilo77

Čuven
Učlanjen(a)
02.03.2004
Poena
604
Neke hyperveze su pre radile, sada odjednom ne! Nema virusa, sve je otkljucano, a ipak kada neku od veza pokrenem trazi se od mene da kontaktiram system administratora. Racunar je moj i ja sam jedini administrator. Sta da radim? Upomoc i hvala

Mislis na Hyperlinkove, da li se desava u svim Office programima ili samo u odredjenim.
Ja sam imao problem na jednom racunaru da mi Hyperlinkovi nisu radili samo u MS Outlooku.

Poslednja izmena:
HAL je napisao(la):
Mislis na Hyperlinkove, da li se desava u svim Office programima ili samo u odredjenim.
Ja sam imao problem na jednom racunaru da mi Hyperlinkovi nisu radili samo u MS Outlooku.
Ma izgleda da je sa celim office-om ista shema. Prvo sam mislio da je samo Excel a onda probam word i sve ostalo i isti problem. Probao sam da reinstaliram office ali nema rezultata!Sve po starom.

Poruka koju mi stalno izbacuje glasi: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator.

Garant je negde nesto chekirano u windowsu ili ne znam gde pa sad linkovi ne rade u office-u?!

Gore spomenuti problem sa Outlook-om je ustvari problem sa IE ( koji je zaduzen za otvaranje ) i "oglasava se" upravo sa tom porukom. Ako se javlja u Outlook-u verovatno je moguce da se javlja i u ostalim Office aplikacijama.

Uzrok je jedan corrupt kljuc u registru i obicno se resava importom novog ispravnog, pa probaj, mozda pomogne.

Prilozi

• command.zip
    337 bajta · Pregleda: 48
drapin je napisao(la):
Gore spomenuti problem sa Outlook-om je ustvari problem sa IE ( koji je zaduzen za otvaranje ) i "oglasava se" upravo sa tom porukom. Ako se javlja u Outlook-u verovatno je moguce da se javlja i u ostalim Office aplikacijama.

Uzrok je jedan corrupt kljuc u registru i obicno se resava importom novog ispravnog, pa probaj, mozda pomogne.

hvala, izgleda da je sada otkljucan!!

Nazad
Vrh Dno