Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Neke hyperveze su pre radile, sada odjednom ne! Nema virusa, sve je otkljucano, a ipak kada neku od veza pokrenem trazi se od mene da kontaktiram system administratora. Racunar je moj i ja sam jedini administrator. Sta da radim? Upomoc i hvala
Mislis na Hyperlinkove, da li se desava u svim Office programima ili samo u odredjenim.
Ja sam imao problem na jednom racunaru da mi Hyperlinkovi nisu radili samo u MS Outlooku.
Mislis na Hyperlinkove, da li se desava u svim Office programima ili samo u odredjenim.
Ja sam imao problem na jednom racunaru da mi Hyperlinkovi nisu radili samo u MS Outlooku.
Ma izgleda da je sa celim office-om ista shema. Prvo sam mislio da je samo Excel a onda probam word i sve ostalo i isti problem. Probao sam da reinstaliram office ali nema rezultata!Sve po starom.
Poruka koju mi stalno izbacuje glasi: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator.
Garant je negde nesto chekirano u windowsu ili ne znam gde pa sad linkovi ne rade u office-u?!
Gore spomenuti problem sa Outlook-om je ustvari problem sa IE ( koji je zaduzen za otvaranje ) i "oglasava se" upravo sa tom porukom. Ako se javlja u Outlook-u verovatno je moguce da se javlja i u ostalim Office aplikacijama.
Uzrok je jedan corrupt kljuc u registru i obicno se resava importom novog ispravnog, pa probaj, mozda pomogne.
Gore spomenuti problem sa Outlook-om je ustvari problem sa IE ( koji je zaduzen za otvaranje ) i "oglasava se" upravo sa tom porukom. Ako se javlja u Outlook-u verovatno je moguce da se javlja i u ostalim Office aplikacijama.
Uzrok je jedan corrupt kljuc u registru i obicno se resava importom novog ispravnog, pa probaj, mozda pomogne.