Šta je novo?

PROBLEM SA OC FOXCONN P35AX-S i E2180

darkots2

Slavan
Učlanjen(a)
12.07.2007
Poena
304
Ako u biosu stavim FSB vise od 958 ne prepoznaje mi hard za konfiguraciju u opisu. Da li neko zna zbog cega mi ne vidi hard.
Nema veze, koji god mnozilac da stavim, isto se ponasa.

darkots2: Prvo shto trebash uraditi Install program s' CD-a koji si dobio uz Plochu FoxLive update
i 'apdejtuj' novi BIOS.
Novi BIOS za Foxconn P35AX-S mozhesh skinuti s' stranice:
http://www.foxconnchannel.com/support/downloads.aspx?ProductModel=P35AX-S&TypeID=en-us0000003
Jer ochigledno da ti je BIOS fabrichki i nisi ga menjao otkad si plochu kupio.
Dobra stvar kod Foxconn-a da su njihovi inzhinjeri dobri programeri i redovnu izbacuju BIOS update na njihovim site-u www.foxconnchannel.com
99% che ti ovaj novi BIOS reshit' probleme, i naravno javi rezultate...
Poz. ;)

hvala rootxd i sam sam to ukapirao, stigao sam do 2.75ghz,
vratio sam na 2.6 i radi lepo za sad
nisam probao neki cpu test, treba da ga skinem sa neta
na vecem fsb me zeza, probao sam sa povecanjem napona(napajanje neko kung fu-uskoro cu staviti LC ver.2.2)
nisam mogao 300 x 10, PC se cudno ponasa, pokrene se na 2 sekunde pa se ugasi na 2 sekunde pa se onda ponovo pokrene i bios mi izbaci obavestenje da mi cpu ne podrzava ova podesavanja, i moram sa F1 da udjem u Bios da vratim na staro. Mada mi se tako ponasao i na 2.7ghz u pocetku, kao da je potrebno vise pokusaja da bi se nesto probudio sa takvim podesavanjima. memoriju sam uvek drzao oko 800.
trenutno mi je fsb 260 x 10, ram 780, napon nisam dirao
PCI-E mi je naravno uvek na 100

Poslednja izmena:
darkots2: Ti verovatno chesh po def. voltazi ichi do 2.5 - 2.7, da se malo varakash shta kako, ali sve povishe od 2.6 GHz pochni da dizhesh malo voltazhu za CPU i malo za memoriju, jer nisam imao prilike da OC tu plochu, ja posedujem Foxconn P35A i E6750 sam uspeo dichi do 3.95 GHz, a 4 GHz mi je bilo samo za slikanje, ali sam za 3.95 GHz ishao 1.6 - 1.7V za CPU. I josh neshto nemoj ochekivat neki extremni oc sa tom plochom, ne znam tachno koji je njoj limit oc, a CPU e2180 mozhe ichi bash fino.
Eto ;)

Nazad
Vrh Dno