Kolega sa posla je kupio micro SD karticu za telefon, pošto mu je memorija na telefonu puna (ima neki samsung, valjda a22 od 64gb i sve mu je puno na internoj memoriji). I pitao me za savet, ja mu rekao kako može da reši taj problem, on kupi novu karticu, ubacimo je u telefon, formatiramo, prebacimo sve što je moglo da se prebaci sa interne memorije (slike, snimci, aplikacije) oko 24 gb ukupno prebacimo... i to je njemu radilo nekoliko sati, medjutim taj isti dan uveče, je samo od jednom prestalo da mu radi. Slike mu se izgubile iz galerije, aplikacije koje su prebacene mu ne rade (viber, fb, mesindzer), i kartica mu se prikazuje kao da je 1,83gb i kad je ubaci u onaj citac kartica i kad je otvori na laptoput, prikazuje kao da je prazna, ima samo jedan neki fajl na njoj i nista drugo. Sta bi tu moglo da bude problem?
Da li su mu sve te slike i snimci izgubljeni-obrisani?
Ne razumem kako je moguće da se kartica od 128gb od jednom promeni u karticu od 1.83gb... to do sada nisam čuo da se nekome desilo.
Hvala unapred svima na odgovoru, svaki savet bi mi puno značio.
Da li su mu sve te slike i snimci izgubljeni-obrisani?
Ne razumem kako je moguće da se kartica od 128gb od jednom promeni u karticu od 1.83gb... to do sada nisam čuo da se nekome desilo.
Hvala unapred svima na odgovoru, svaki savet bi mi puno značio.