Šta je novo?

problem sa novoinstaliranim windowsom

babac

Čuven
Učlanjen(a)
15.07.2005
Poena
619
Jednog dana ja restartujem komp i posle toga windows nece da se digne. Dodje do do preozora welcome i tu se uglupi i onda se ugasi. Moguce je da mi je istekla licenca jer sam trebao aktivirati taj win u roku od 30 dana, ali ja sam skinuo neke krekove koji najverovatnije
nisu to dobro uradili. Win mi je bio na C ! a onda sam instalirao sam win na D ! (drugi win) Nisam formatirao C, jel sam imao na njemu dosta podataka. Onda kad sam instalirao win otisao sam na C i izbrisao folder WINDOWS. I sve je bilo ok, dok mi nije pocelo neko cudo iskakati. Nebitno sta radim, i u sred igre mi iskoci preko monitora, i to u nekom odredjenom vremeskom periodu npr svaki 5 min. Na njemu pise da skinem registry cleaner koji nadje neke greske(koje neznam dali uzrokuju taj prozor sto iskace) ali ako oces da otkloni daj pare. No, skinem ja drugi registry cleaner u prvom search-u nadje neke greske i otklonili ih, ali onaj nesretni prozor i dalje iskace.
ovo: http://img519.imageshack.us/img519/4973/dgsnn2.jpg

heeeelp

Nevezano za tu budzevinu sa Winom, instaliraj SpyBot, AdAware i neki antivir cistac. Procesljaj malo sa tim, verovatno ce ti naci dosta toga. Mozes zatim i da probas sa deaktivaciom WindowsMessinger sistema.

A da kupis legalan windows? Pa onda pozoves Micro$oft i nacestitas im se nove godine... ;)

Yeap, imaš sigurno spyware.

uradio Nod, Spybot, Ad-Aware i Spyware Doctor i ne poljavljuje mi se vise

hvala drugari ;)

Iskljuci i messenger service, just in case ;)

Vrh Dno