Šta je novo?

problem sa novim rezacem 540E

asterix

Čuven
Učlanjen(a)
15.08.2002
Poena
601
Uzeo sam novi Teac 540E ali prijavljuje sledecu gresku prilikom pisanja u Nero-u "SCSI Target error" i prekine sa snimanjem.

asterix je napisao(la):
Uzeo sam novi Teac 540E ali prijavljuje sledecu gresku prilikom pisanja u Nero-u "SCSI Target error" i prekine sa snimanjem.

Nisi slucajno nesto cacko u Nero-u?Probaj ponovo da instaliras Nero.Ili
probaj sa nekim drugim programom(Easy cd creator na pr.)

asterix je napisao(la):

To mi se desilo nekoliko puta dok sam ga imao, a i mnogim drugima koje znam. Najcesce se desavalo (meni) kada se u Nero-u izabere CD Copy, ali kada se koristi samo rezac (i za citanje i za pisanje), i to konkretno kada je pocinjao da reze taj privremeni, upravo napravljeni image. boom

Kupio sam pre 3 dana TEAC CDW540E rezac u ListComputersu u nishu , radi ko zmaj !!! Moj TEAC nema logo na predjoj masci rekli su mi da je ta serija bolja ....

asterix je napisao(la):

Nisi naveo verziju Nero-a, kao ni bios pisača. Predpostavimo da je 1.0b, onda treba da update-uješ bios i koristi najnoviji Nero.
Sa verzijom 1.0b u XP-u mi se dešavalo da CD "nestane", tako da je poželjno da ga update-uješ.

Vrh Dno