Šta je novo?

problem sa novim HD i plocom

RaveN_

Čuven
Učlanjen(a)
01.09.2004
Poena
620
Kupio sam HD WD5000AACS od 500Gb i kad sam ga ukljucio, ploca ga ne prepoznaje.
Posle sam pogledao u knjizicu od ploce i ispalo je da je (izgleda) max HD za nju 250 GB.
Ploca je MSI K8N Neo NVIDIA nForce3 250Gb Chipset Based. Platinum Edition

Ima li nekog nacina da se ovo zaobidje, iskljuci ili mi sledi kupovina nove ploce ili prodaja novog harda?

Unapred hvala

PS. 100% sam siguran da je ovo glupo pitanje ali ovo je neka Green Power verzija HD i kad sam spremio kabal za napajanje video sam da nemam gde da ga ustekam. Nadam se da se napaja preko svog sata kabla. :)

Ne moz' to bez kabla ;) Idi u najblizu radnju i uzmi konvertor molex na sata power, mozda si ga dobio i uz plocu.
Izgleda ovako

Ne moz' to bez kabla ;) Idi u najblizu radnju i uzmi konvertor molex na sata power, mozda si ga dobio i uz plocu.
Izgleda ovako

E hvala ti puno na ovome, **** ga kad sam totalni *****. :wall:
Nisam 2 godine pogledao oglas na netu (na mom starom sata HD je bilo klasicno napajanje) i kad mi je nakon flesovanja biosa i ostalih drangulija na koje sam izgubio ceo dan jedan lik poslao skoro istu takvu sliku na MSN slogirao sam se... Al nema veze to je samo 3 god zivota manje. Nisam dobio kabal uz plocu, kosta 50 din i sutra cu po njega...
jos jednom hvala i pozz

Poslednja izmena:
Kupio sam HD WD5000AACS od 500Gb i kad sam ga ukljucio, ploca ga ne prepoznaje.
Posle sam pogledao u knjizicu od ploce i ispalo je da je (izgleda) max HD za nju 250 GB.
. :)

Takvo ogranicenje sigurno ne postoji....
problem je mozda u necem drugom...

Pa da, vecina uredjaja koji rade na struju, mnogo bolje rade kada se ukljuce u struju..

Jel moz da kazes gde si kupio konvertor i meni bi trebao jedan :D

Poslednja izmena:
I jos jedan :D:D:D

Nazad
Vrh Dno