Šta je novo?

Problem sa novim DScalerom!

Chokky

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2003
Poena
619
Skinuo sam novu veriziju DScalera 4.1.12 i nece da mi radi ni pod 98 ni pod XP-om, ali iz razlicitih razloga!!! Imam GF FX5200 i TV karticu Leadtek 2000 Deluxe. Na XP-u, kad startuje DScaler, prijavi mi da mi "graficka ne podrzava OVERLAY" !?!?!?!?! A na 98 nema tih problema, doduse sa starom verzijom (4.1.11), znaci graficka mi podrzava overlay, ali nekako to DScaler ne vidi pod XP-om (imam 67.xx verziju drajvera)! A na 98-ici je problem sto novi DScaler NECE da se instalira - dodje do kraja i onda prijavi da ne moze da otvori neki fajl, dok sa druge strane, na XP instalacija prodje bez problema - znaci instalacija je ispravna. Da li neko mozda ima ideju sta se to desava?

Chokky, imam IDENTIČAN problem kao i ti, i nisam uspeo da nađem rešenje, tako da... Čekam :)

outlaw je napisao(la):
Chokky, imam IDENTIČAN problem kao i ti, i nisam uspeo da nađem rešenje, tako da... Čekam :)

Koji od gore pobrojanih? Covek je nabrojao cetiri-pet problema sa novim Dscaler-om :)

Meni radi dobro na FX5900 (ne XT) i PCTV.

Poslednja izmena:
Kod mene je instalacija protekla bez problema.Problem koji sam imao je da kanali koji su loši jako(iritirajuće)šušte;kada izadjem iz dscalera čuje se ton kanala koji sam gledao iako sam ugasio dscaler i tako do restarta.Vrato sam stari,super radi i naravno windvr3(preporuka)

Zanimljivo je da sam taj problem sa zaostajanjem zvuka posle gašenja Dscaler-a imao sa starijim verzijama.
Postoje neka podešavanja u settings/overlay adjusments i preko advanced settings/overlay settings. Možda tu nešto može da se isčačka.

Ma ja bi to iscackao da mogu, ali kad startujem DScaler, odma mi prijavi tu gresku u vezi overlay-a, i program se ugasi - ne stignem ni da udjem u setings!

delimir je napisao(la):
Koji od gore pobrojanih? Covek je nabrojao cetiri-pet problema sa novim Dscaler-om :)

Uhh, pardon, nisam iščitao do kraja, mislio sam da se sve odnosi na ovaj prvi problem... U svakom slučaju sam ga rešio tako što sam deinstalirao 4.1.12 i vratio se na 4.1.10 :smoke:

tako sam ja i resio u slucaju 98-ice, ali pod XP-om nece da radi ni verzija .10 ni .12!!!! Stalno mi prijavljuje taj overlay!!!!

Vrh Dno