Kapuero
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.11.2004
- Poena
- 695
Nemogu da verujem sta mi se desava,ovo mi je deseti mob. ali prvi symbian i nemogu da mu nadjem nikako gde se pokrecu programi,znaci kada se ubace u mob. (ja ih ubacujem u folder Other na kartici) udjem u taj folder preko File managar i instaliram program,lepo me pita gde da ga instalira da li na mob. ili na karticu i sve je ok,instalirao sam program (trenutno samo IR remote... i jos neke) e kada zavrsi nemogu nigde da nadjem ikonicu za pokretanje tih programa,sve sam prevrnuo i nema ih nigde,jedino sam u App manager-u pronasao nesto sa tim imenima programa ali to je koliko mi se cini nesto kao program files na komp. i tu samo mogu da vidim koji su mi programi instalirani i da vidim detalje o programima i tako to.Ili sam ja glup ilinesto neradim dobro,a sa mob. se jako dobro snalazim tako da nemogu da verujem kakva mi se pocetnicka greska desava :wall: ,ja sam kontao da kada se instalira program da ce se pojaviti ikonica ili na main-u ili u application kao na 7250i ali ne mogu da nadjem,aj ljudi pomozite da ne razbijam glavu treci dan za redom.
A da aj kada sam vec tu da pitam koji program koristite za duze snimanje sa kamerom,i koji program koristite za daljinski za tv,imam 2cd-a sa programima i igricama ali pisu samo njihova imena tako da ni neznam za cega sluze,pa napisite samo ime programa a ja ga verovatno imam na komp.
A da aj kada sam vec tu da pitam koji program koristite za duze snimanje sa kamerom,i koji program koristite za daljinski za tv,imam 2cd-a sa programima i igricama ali pisu samo njihova imena tako da ni neznam za cega sluze,pa napisite samo ime programa a ja ga verovatno imam na komp.