Šta je novo?

Problem sa NOD32

stevs986

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2006
Poena
309
Imam sledeci problem, svaki put kad startujem racunar posto mi je nod u startup-u, izadje mi poruka da je baza virusa stara i da joj treba update. A kada idem u nod control centar i pokusam update izbaci mi poruku da imam najnoviju bazu i da joj nije potreban update. U cemu je ovde problem....???

Jedno "simpatično" pitanje:
- Da li si kupio NOD32 ili...?
😉

Naravno da nisam... 🙂)) Ali koristio sam ovaj isti Nod i ranije i sve je lepo radilo...

Ne mozes updateovati bazu ako nisi kupio program... Ranije ti je radio ok, tj taj update jer imas mesec dana fraj, a posle moras da ga kupis...

Ima crackova za ovo, pa ako neces da kupujes idi na neke underground site-ove pa potrazi

Ponekad se zaglupi ako ostane setovan na nekom od onih servera.

Znači, iz kontrol panela otvori ekran za update pa:
- dugme "Setup"
- na kombo boksu "Server" odabereš "Choose automatically"
- OK
- dugme "Update Now"

Ako to već i inače radiš, sorry.

Ili ti je trial period istekao pa nemozes vise da radis update ili nisi crack-ovo isti. Ako nisi, moraces da procesljas malo google, tj sam da se snadjes, ili da ga kupis (vredi svaku paru) . Oce i da se zaglupi sto kaze ganelon ali koliko sam primetio samo na starijim verzijama (na novoj ne bi trebalo)..
Pozdrav

Idi na update pa na setup i tamo umas opciju location>server, tu izaberi neki od U2,U3,U4,U7.eset.com (ponudjeni kod mene) servera...i meni se tako nekad zaglupi, promenim server sa kog treba da skida definicije i onda radi

Poslednja izmena:
ponekad hoce stvarno da se zaglupi pa treba biti uporan i par puta ga terati na update a ako to ne upali onda jedino reinstalacija. p.s. ostavi si folder upfiles (manje ces imati down sa novom verzijom)

Nazad
Vrh Dno