Šta je novo?

Problem sa netom svakih 25 dana.

John Cena

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
465
KOnfa je iz potpisa, korisitm xp SP 2.
Naime proslog meseca (pocetkom jula) kupim komp instaliram win, sve sto treba i truc kraj jula net nece net da mi radi. Zovem svoju internet podrsku kazu sve izgleda ok, modem pokazuje da ima signal....i tako 4 dana dok nisam resio da formatiram opet hd i reinstaliram XP pocetkom avgusta. Sve do danas je bilo ok i opet net nece pa necem, ja sta cu uradim system restore na 25 avgust, sve sad radi ok.
Sta to tera moj komp da svakih 24-25 dana odbija da iscitava stranice???
Uopste ne znam koje podesavanje (preorao sam ceo control panel) je u pitanju.
Ako imate ikakvu ideju pomagajte molim vas

Poslednja izmena:
Да ли форматираш цео диск ил само једну од партиција ? Шта користиш од антивируса и ќао 'ватрени зид'? Ко ти је провајдер нета? Користиш ли само ИЕ ил и мозилу и оперу? Да ти није нека блек верзија Хпа ?...

Pored gorepomenutih pitanja dodao bih, jel problem vezan samo za net tj. jel rade ostale aplikacije i da li si probao da resetujes modem?

Formatiram ceo hard disk, od antivirusa nod 32 4.0, windows firewall, vekor je provajder neta (kablovski), koristim operu iskljucivo. XP verzija je sigurno ok je lik koji mi je dao disk ima instaliran isti oko 2 godine i nema problema.

Poslednja izmena:
Pored gorepomenutih pitanja dodao bih, jel problem vezan samo za net tj. jel rade ostale aplikacije i da li si probao da resetujes modem?

Problem je vezan samo za net. Sve ostalo radi ko podmazano. Resetovao sam modem vise puta. Probao sam ping google.com i nema izgubljenih paketa, prosecni round trip 136 ms.

A sto ne pokusas da stavis neki noviji xp sp3, cisto da iskljucis jednu mogucnost. Ko zna kakav skriveni bug moze da se krije na tom disku:p

По мени проблем је у Ноду, поновићу пост који сам ставио пре 2 месеца

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?p=1852671#post1852671
сличан проблем је и код особе са
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=202329 Help needed-

Moguci problemi sa protokolima ADSL-a

Проблем је, по мени, у Ноду - Бриши га из сејф мода
ако је после рестарта остао фолдер Есет бриши га
такође могуће да ће и у system32 фолдеру windowsa остати који репови
* пронаћи пре деинсталације нода фајл amon.sys и обавезно га бриши
Инсталирај после неки други антивирус
након тога качи се на нет ако можеш
или уради враћање система на неко претходно стање (system restore)- пре доласка ортака,

не може да шкоди да пробаш а може да успе
У сваком случају пробај.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno