Šta je novo?

Problem sa Nerom!!!

BattleNexus

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
319
Koristim Nero 7 Ultra Edition i koristim Nerinu aplikaciju Nero Burning ROM za narezivanje DVD-a i CD-eova posto mi je puno bolja od Nero Expres-a.I prije par dana kada sam htjeo narezati DVD Burning ROM se nije htjeo pokrenuti :wall: samo mi izbacuje prozor da program ima gresku i da li da tu gresku prijavim Microsoft-u 😡.Bio sam obrisao program pa ga ponovo instalirao 2-3 puta i nije pomoglo 😡 :wall: :crash:.Pa sam prinudjen da narezujem preko Nero Expresa.Zna li iko mozda u cemu je problem i kako da ga rijesim.Svaka pomoc je dobrodosla i puno zahvalna!

Poslednja izmena:
Mozda bi program sa ovog linka mogao da pomogne.

Nisam nikad probao efikasnost tog alata, ali mislim da ce uspeti u uklanjanju Nera (to mu je svrha 😀). Posle bi mogao jos da manuelno pretrazis registry bazu za ostatcima Nera i da ocistis Temp folder (mozes da koristis CCleaner za to).

Javi da li je pomoglo... :wave:

Poslednja izmena:
Ja sam zbog tog istog ultimata reinstalirao win za vikend.
Nesto tu ne stima. Mozda nije bas to taj, ali mi je napravio veliki problem bas Nero.

Hvala za link danilo989 pokusacu sa tim,namjeravam ti javiti.Ali mislim stvarno nema smisla tog Neru sam instalirao prije godinu dana i od tad ga nisam obrisao,radio je savrseno.I samo odjednom izbaci gresku.

Onda si instalirao neki drugi software koji je napravio rsum. Seti se sta si stavljao u poslednjih nedelju dana.

Mozda bi program sa ovog linka mogao da pomogne.

Nisam nikad probao efikasnost tog alata, ali mislim da ce uspeti u uklanjanju Nera (to mu je svrha 😀). Posle bi mogao jos da manuelno pretrazis registry bazu za ostatcima Nera i da ocistis Temp folder (mozes da koristis CCleaner za to).

Javi da li je pomoglo... :wave:

Rekao sam da cu ti javiti.I alat koji si mi preporucio radi,mada kada obavlja proces malo je spor.Na mom kompu je uklonio Neru za jedno 2 min. najvise i jos plus zahtjeva da se komp.restartuje da bi mogao obrisati sve fajlove i foldere vezane za Neru iz Temp-a.I uspio sam rijesiti problem,izbrisao sam sve vezano za Neru iz registry baze izbrisao Neru,pa ga ponovo instalirao i radi,problem je uklonjen,ponovo mogu narezivati diskove preko Burning ROM-a 😀 .Ali ipak tu ima pitanje je li uklonio problem privremeno ili trajno?Ipak nema veze i hvala ti na pomoci!:banana:

Nazad
Vrh Dno