Šta je novo?

Problem sa Nerom-nema starih sesija

rzeljko

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
695
Prilikom snimanja Nerom (ne znam koja je verzija, valjda 5.6.4) multissesion diska ne vide se druge sesije osim zadnje. U stvari vide se u samom programu, ali u WinExploreru ne. Ima li pomoci? btw, disk nije zatvoren a sniman je u ISO a ne u UDF.

Verovatno prilikom rezanja poslednje sesije nisi uvezao prethodne pa su ti sad 'nevidljive'. Idi na my computer, desnim klikom na drajv u kojem se nalazi doticni cd pa properties imas tu da biras koju ces sesiju da vidis. Ovo sam po secanju, mozda sam negde pogresio ali snaci ces se...

Propeties, pa volumes.
Ovo je "drajver" koji se instalirao sa starijim verzijama NEROa. IZ nepoznatih razloga nema ove opcije u novijim verzijama...

leksa je napisao(la):
Verovatno prilikom rezanja poslednje sesije nisi uvezao prethodne pa su ti sad 'nevidljive'. Idi na my computer, desnim klikom na drajv u kojem se nalazi doticni cd pa properties imas tu da biras koju ces sesiju da vidis. Ovo sam po secanju, mozda sam negde pogresio ali snaci ces se...

E sad posto sam ja pocetnik u svijetu CD recordinga, a inace i njesam snimao sebi nego jednoj drugarici pokazivao kako se to radi ;) kako da uvezem prethodne particije kod buduceg snimanja?

rzeljko je napisao(la):
E sad posto sam ja pocetnik u svijetu CD recordinga, a inace i njesam snimao sebi nego jednoj drugarici pokazivao kako se to radi ;) kako da uvezem prethodne particije kod buduceg snimanja?

NIsam radio multisession cd vec sto godina tako da sam vec zaboravio, ali koliko se secam, kad startujes nero on ti automatski izbaci dijalog u kojem su prikazane prethodne sesije i imas negde da mu oznacis da ti ih uveze u novu ili ne. Mozda se varam negde, stvarno sam jako davno to radio, ali cini mi se da je po defaultu namesteno da on automatski uvozi stare sesije tako da budu vidljive. U svakom slucaju, postoji program CD-R Diagnostic koji vidi sve sesije i mozes da sve podatke iz bilo koje sesije prebacis na hard uz pomoc tog programa.

leksa je napisao(la):
NIsam radio multisession cd vec sto godina tako da sam vec zaboravio, ali koliko se secam, kad startujes nero on ti automatski izbaci dijalog u kojem su prikazane prethodne sesije i imas negde da mu oznacis da ti ih uveze u novu ili ne.
Nero u jednoj fazi pripreme za snimanje izbaci spisak prethodnih sesija, sa odgovarajucim pitanjima.

Nazad
Vrh Dno