Šta je novo?

Problem sa navigacijom iphone 4

danijel07

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2010
Poena
169
Skinuo sam igo primo europe,instalirao i krasuje mi,nece uopste da se pokrene,zatim skinem igo my way i ona dakojde krasuje ali kad udjem u setings... Sta da radim? Jel ima resenja za ovo ili da probam nesto trece?

Probaj nesto trece :) . Ja sam stavio neku "blentavu" verziju (mislim da je iGo World), rucno dodao mape koje mi trebaju i pobrisao viskove. Inace verzija koja mi fenomenalno radi na ipad-u mi kresuje na iphone-u (pretpostavljam da si ti nju skinuo).

Probaj nesto trece :) . Ja sam stavio neku "blentavu" verziju (mislim da je iGo World), rucno dodao mape koje mi trebaju i pobrisao viskove. Inace verzija koja mi fenomenalno radi na ipad-u mi kresuje na iphone-u (pretpostavljam da si ti nju skinuo).

hajde probacu i ja tu da ubacim. samo mi kazi kako se rucno ubacuju mape? i gde da ih skinem? moze link u pp

meni igo primo europe radi besprekorno na iphone 4 ios 5.0.1, doduše, legalno kupljena aplikacija:)

skinuo sam igo world,al neznam kako da prebacim mape sad iz igo primo?

Najlakse ti je pre instalacije da editujes .ipa file u winrar i tako prebacis mape

Ja sam ubacio preko iFile (cydia aplikacija) ali ovako kako ti je priest rekao je mnogo lakse (i pametnije :)

Postoji li neki step by step vodic za ubacivanje mapa, nije ni meni najjasnije bas kako se to radi.

Nazad
Vrh Dno