Šta je novo?

Problem sa msi N210

sharkeynoyz

Cenjen
Učlanjen(a)
23.12.2010
Poena
151
Zdravo svima. Imam grafičku karticu msi N210, koju sam kupio u Gigatronu. Računar ima AMD Dual Core matičnu, 2 GB RAM, i po svoj mojoj logici kartica je trebalo da radi bez problema, čak i dok furam igrice na full (konkretno PES 2010 i 2011). Tako je i bilo ali posle nekog vremena je počelo da se dešava sledeće. Posle uključivanja, kompjuter je naprosto zabadao, nije bilo moguće da pomerim miša, ni jedna komanda nije radila, prosto zabod. Probao sam da uklonim drajvere stare grafulje (ATi Radeon x1200) ali ni to nije odradilo posao. Da li neko zna u čemu je problem i zašto kartica uzrokuje bagovanje kompa? Hvala unapred!

reinstaliraj Windows .... ko zna sta si navatao tokom vremena .... a da bi iskljucio probleme vezne za Win ... reinstaliraj ga, ako se i dalje javljaju problemi .... *** onda treba probati tu novu karticu na drugoj masini .... ili probati neku drugu karticu na tvojoj masini .....

Posto vidim da nisi bas upucen u kompjutere bolje daj to nekom ko se razume da ti sredi, da ne napravis sebi jos veci problem.

Probao sam i sa tim, da instaliram svež Windows, ali nije uspelo. Probaću još da nekome dam grafulju da metne u svoj komp, pa ako sve bude OK, nešto je do mog kompa. :/

Nazad
Vrh Dno