Šta je novo?

Problem sa Mozilla Firefox

crystal

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2007
Poena
309
Svaki put kada mis stavim na karticu HISTORY ( ne moram cak ni da kliknem, samo postavim mis), kako bih video istoriju web stranica koje sam posecivao, mozzila se zamrzne na minut-dva, i ne mogu nista da radim.
S obzirom da sam imao neku stariju verziju mozille, deinstalirao sam je, i postavio novu, ali se situacija ponavlja.
Zna li neko sta bi mogao da bude problem, i kako da resim ovo?

Pozdrav

smanji vreme koje ce ff pamtiti strane sto si gledao ili kupi brzi komp.

Poslednja izmena:
Aj da ovo bude tema za firefox probleme?
Meni se recimo FF crashuje non stop. Neki bagovi ga napali od verzije 3. Njihov sajt je zatrpan bug-reportima, ali nijedan nema resenje. Izem ti te njihove programere.
Vec dugo koristim FF, maltene jos od kad je izasla prva verzija, ali ovo me stvarno ubija u pojam, i razmisljam da predjem u neki drugi tabor.

Btw, jel ima neko problema sa crashovanjem?

Meni se recimo FF crashuje non stop. Neki bagovi ga napali od verzije 3. Njihov sajt je zatrpan bug-reportima, ali nijedan nema resenje. Izem ti te njihove programere.
Vec dugo koristim FF, maltene jos od kad je izasla prva verzija, ali ovo me stvarno ubija u pojam, i razmisljam da predjem u neki drugi tabor.

Iskreno receno samo mi je jednom pala i to 3.0.1 verzija kada sam otvorio
oko 10ak tabova. Kazem jednom, inace otvaram vise tabova..

I kod mene na lap-topu se cesto rusi a na desktopu ne:trust:?!
Ista verzija slicni programi instalirani i stvarno ne znam u cemu je problem.
E sad na lapu je ver.3.0.2 a na desktopu 3.0.1,probacu oba da updejtujem u 3.0.3 pa cemo videti sta dalje.Navikao sam na FF i ne bih da ga menjam.

Ja vec imam 3.0.3 i crashuje se. Krajnje iritirajuce. Probao sam ovaj Chrome, on je tek posebna prica. Cela masina mi se zablokira od njega i to cesto.

Obrisao sam firefox. Dok ne izbace verziju 4 necu vise da ga vidim.

Meni se srušio do sada samo jednom i to verzija 3.0.2. Sa starijim verzijama nisam imao problema.

Isti problem, od verzije 3.03. Kad god hocu da skinem neki pdf - pukne! Stavio sam novi Acrobat Reader, vracao stariji FF, ver 3.01, ali isto puca, kad god hocu da skinem pdf. Ima li neko ovakav problem?

Meni sporo skroluje stranice 3.03. Dok IE7 radi normalno. Ne znam koja je ovo fora sa FF !!!

Nazad
Vrh Dno