Šta je novo?

Problem sa monitorom?

syntax

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2004
Poena
319
Samo da vas pitam da li je neko od vas imao slican problem.

Slika je malo losija (slikano mobilnim) ali vidi se u cemu je problem.
Nemam vremena da odem negde u servis, pa ako je neko vec imao isti problem da mi kaze da li
moze da se popravi i kolika je cena????

hansol_2.jpg

hansol_1.jpg

Nemojte samo misliti da je neko u properties monitora suzio sliku jer nije.
Monitor je normalno radio kad je kupljen ali vremenom se suzavao i evo dokle je dogurao.
Ako ovako nastavi da se zuzava na kraju cu videti samo jednu uspravnu liniju.
HELP

A da li si probao deinstalaciju grafike?

Nagadjam, ali mislim da sam u pravu: isusili se elektroliti horizontalnog stepena, pa se zbog nedovoljne kapacitivnosti suzava slika po horizontali.

Poslednja izmena:
@Ostoja
A jel to znači da može da se popravi ili...

@Proki
Instalirao sam kompletan sistem pre par nedelja, ništa se nije promenilo, ali možda sam trebao da napomenem da je grafička kartica neki integrisani shit ne secam se koja je (ceo ovaj problem je kod devojke nije kod mene)

Moze, naravno. Ne bi trebalo da je veliki kvar u pitanju, eventualno ce ti serviser pregledati i ostale elektrolite na naduvenost ili probleme.

@Ostoja
Thx man! Sad kad znam da moze da se popravi nema mi druge nego monitor pod ruku i nogu pred nogu do servisa =)

Hvala jos jednom! Javi cu rezultat popravke blagovremeno.

Poslednja izmena:
I ja mislim da nije veliki kvar. Kao sto si rekao, monitor pod ruku i pravo do servisa. A ako ti tamo traze neku veliku kintu, onda monitor pod ruku pa do sledeceg servisa:)

@Ostoja
Thx man! Sad kad znam da moze da se popravi nema mi druge nego monitor pod ruku i nogu pred nogu do servisa =)

Hvala jos jednom! Javi cu rezultat popravke blagovremeno.

Bas gadna kombinacija...Monitor ~30e (otprilike)
za ovakve zahvate bez nepotizma ~10-15e...
:wall:

Nazad
Vrh Dno