Šta je novo?

Problem sa monitorom Samsung 955b!

Misha976

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2004
Poena
620
Imam Samsung 955b, i u zadnje vreme slika u donjem delu ekrana postaje mutna, da budem precizniji, ikonice u sys tray-u i taskbar-u postanu mutne i sa jacom senkom. Pokusao sam da stvar resim podesavanjem monitora, ali se nista bitno ne desava. Interesantno je da je ta anomalija vidljiva samo u donjem delu ekrana, odnosno u taksbaru, ostali deo ekrana je u redu. Sta raditi sada, da li je slucaj za servis ili se moze resiti drugacije?

Evo sad pricam sa kolegom i rece mi da moguce da problem stvaraju zvucnici, imam dva budjava Teac zvucnika koji vec godinama stoje sa obe strane monitora. Takodje tu je i baza od bezicnog telefona. Da li je bilo sta od ovoga moglo da izazove onakvo ponasanje monitora?

To ti je ko da drzis magnet na monitoru!
Skloni zvucnike jer verovatno nisu oklopljeni. Moze da se desi da problem nestane a mozda je zauvek zeznut!

Bilo sta kroz sta prolazi struja moze ti izazvati takve smetnje !!!
Kod ortaka recimo kabl od instalacije ide tacno iza monitora i kada ga rotira on onda pocinje da se muti na strani blizoj zidu :), inace monitor je Samsung 795DF. Neverovatno ali istinito :)

Vrh Dno