Šta je novo?

Problem sa monitorom ili grafickom?

DrEvil

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2005
Poena
309
Problem je u sledecem: povremeno se pojavljuju horizontalne braon crtice na monitoru ali se gube posle par sekundi.Nema ih u igrama ili kada gledam filmove.Desava se da se po par dana uopste ne pojave.Monitor je Samsung 795 DF a graficka GeForce 6600 LE.
U cemu je problem?

Problem je u sledecem: povremeno se pojavljuju horizontalne braon crtice na monitoru ali se gube posle par sekundi.Nema ih u igrama ili kada gledam filmove.Desava se da se po par dana uopste ne pojave.Monitor je Samsung 795 DF a graficka GeForce 6600 LE.
U cemu je problem?

Za pocetak mozes da uzmes monitor od nekoga pa da probas. Ako je sve ok onda je monitor ako ima crte onda je grafa. Ili obrni postupak uzmi pa promeni graficku.

U cemu je problem?

Pisalo se o tome ovde na tone.Sve Samsung 79X YZ serije imaju slicnih problema.Resenje:eek:dlazak u servis da se promeni kondenzator koji pravi te probleme.
PozZz:wave:

Zdravo svima imam problem uzeo sam jacu graficku karticu za stari racunar ubacio u isti i nece monitor da se ukljuci.Sumnjam u jacinu napajanja koje je (termal master atx 350w)a graficka je (gforce 6600 256mb 128bit).Samo bipne jednom malo poduze i to je to.Kad vratim staru (mx440 128mb 128bit)graficku onda sve radi normalno.Dali je napajanje slabo ili graficka ima problem???

Zdravo svima imam problem uzeo sam jacu graficku karticu za stari racunar ubacio u isti i nece monitor da se ukljuci.Sumnjam u jacinu napajanja koje je (termal master atx 350w)a graficka je (gforce 6600 256mb 128bit).Samo bipne jednom malo poduze i to je to.Kad vratim staru (mx440 128mb 128bit)graficku onda sve radi normalno.Dali je napajanje slabo ili graficka ima problem???

pa dobro bre covece, jesi li ti normalan??? u 4 razlicite teme postavljas isto pitanje, a pritom ih i podizes sa groblja!

Kazi mi gde ima takva tema pa cu tamo,a ovde cu sve obrisati?

Napajanje je staro oko 5 godina.Redovno ga cistim od prasine na svaka dva meseca.Ima dva mala prigusivaca napona i dosta je tesko napajanje ima barem oko 3kg.Ja znam da je to stara kanta zrela za penziju ali jos uvek radi.I kako se moze proveriti dali napajanje slabi?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno