Šta je novo?

Problem sa mojim avatarom #$/#)($"#?$)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Jeste da je verovatno blam ali nemam pojma u čemu je problem - oko mjih gif avatara, uključujući i ovaj, se vide beli okviri. Zna li neko kako to ukloniti? Koristim Ulead gif animator 5.0 za editovanje. Pokušao sam svašta ali ne uspeva. Prihvatam i ako mi neko pošalje popravljenu verziju mog avatara bez ikakvih objašnjenja 🙂

Ne može, gif podržava samo jednu transparentnu boju što znači da ne možeš izvesti to što si hteo, znači da smajliji imaju smooth okvir koji će da bude transparentan. PNG podržava 256 nivoa transparencije, ali ne postoji animirani PNG.

Voodoo, nemaš pojma :d

Sređeno (kao što se može videti) uz pomoć mog prijatelja i saborva jddipqd, kome sam zauzvrat obećao da neću otkriti nikome da njegov nadimak potiče od Ja Deljem Djuk I Pomalo Quake Dva. 🙂

bre, Filipe to što si tražio može svaki iole ozbiljniji gif editor sa gumicom (Erase Tool 😀), samo edituješ svaki frejm i gotovo. Malo si nespretno postavio pitanje pa niko nije razumeo šta hoćeš. 🙂

filipenko je napisao(la):
Voodoo, nemaš pojma :d

Sređeno (kao što se može videti) uz pomoć mog prijatelja i saborva jddipqd, kome sam zauzvrat obećao da neću otkriti nikome da njegov nadimak potiče od Ja Deljem Djuk I Pomalo Quake Dva. 🙂
Prvo, šta znači jddipqd znam već godinu dana sigurno 🙂 a drugo to što sam rek'o je tačno a to što ste vi docrtavali pixele na svakom frejmu je druga stvar 🙂

Nemate vi pojma šta znači jddipqd :-devil-:
To što filipenko kaže je on sam izmislio :d

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Prvo, šta znači jddipqd znam već godinu dana sigurno 🙂 a drugo to što sam rek'o je tačno a to što ste vi docrtavali pixele na svakom frejmu je druga stvar 🙂
Nismo ništa docrtavali. Kao što rekoh, nemaš pojma :d

Ma nemoj? A što su vam onda ostali neki beli pikseli na nekim frejmovima? 🙂

Nije bilo docrtavanja nego brisanja, što sam ja i pitao a ti rekao da ne može. I nismo radili dvojica nego ja sam. Prema tome niti smo crtali, niti smo to radili nas dvojica 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno