Šta je novo?

problem sa modemom

Chinaski

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
10.03.2005
Poena
795
evo u cemu je problem:
kad hocu da se konektujem na net ne cuje se normalan zvuk pri konekciji, vec se cuje neki potpuno drugaciji, te kad ga cujem znam da se nece konektovati. ranije je ovo bilo dosta retka pojava, ali je u zadnje vreme postala ucestala. da li neko zna za ovakvu vrstu problema? da li to do modema, kabla, telekoma (dobio sam digitalnu centrali pre par meseci) ili do provajdera. modem je lucent.
unapred hvala na odgovorima.

imam nforce2 plocu,sad su bas da pogledam

skinuo sam drajvere koje je okacio H.U.D. instalirao ih resetovao komp i nista, tj. problem je ostao. onda sam otisao na lucentov sajt i skinuo drajvere za Agere (ja imam lucent win modem, ali to je valjda to) digao njih i opet nista. onda sam ih deinstalirao i ponovo digao drajvere sa benchmarka i proradilo je iz prve. videcemo sta ce biti posle par dana testiranja...
u svakm slicaju hvala ti na linkovima, ja se ne bih nikad setio da sam potrazim po forumu, jer sam mislio da je moj problem scecifican.
p.s. i ja imam MSI K7N2 delta plocu.

bas me chudi za lucent win modem, kad se moj lucent zaglupeo ja sam uzeo od druga taj lucent win modem i on je normalno radio sa drajverima iz win-a

mali offtopic: kazi mi kakvi su ti naponi za procesor - jesu stabilni ili variraju za neki 0.05V gore-dole?

problem resen 🙂
od juce sam se konektovao jedno desetak puta da bih testirao modem, i svaki put se normanlno konektovao, tj. nije se ni jednom zaglupeo. izgleda da radi. hvala ti puno na resenju, ono je vec pocelo da me nervira.
p.s. imam bartona i napon varira od 1.62 do 1.65V. kakve to ima veze?

pa da vidim da li su ti stabilni naponi po sto meni na 1.75 ide 1.74 do 1.81 p ada vidim da li je to samo do moje ploce

vratio se problem. ne mogu da verujem radilo je dan-dva normalno, pa je opet poceo da se zaglupljuje.
FUCK IT!!!:wall:

Nazad
Vrh Dno