Šta je novo?

Problem sa modemom

Munja

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
620
Naime problem je u tome sto se modem Intel 536EP V.92 povremeno jednostavni iskljuci, odnosno u Control Panel-u prijavljuje da nije prikljucen na COM3 port kao ranije,vec da je iskljucen.Onda posle cimanja oko otvaranja kucista, vadjenja modema iz PCI slota i ponovnog vracanja u isti modem opet proradi i tako u nedogled.Tako da mi je vise dojadilo vadjenje modema i njegovo vracanje.Inace sam probao da ga stavim u neki drugi PCI slot, ali opet isto. U cemu je problem i da li ga je moguce resiti nekako ili ne gine kupovina novog modema???

Probaj sa driverima 4.43.1.0 ako imash XP OS.
Meni za sada reshavaju problem :wave:

Kada se modem tako pogubi onda ga ni u Win98 ne prepozanaje tako da mi se cini da nije problem u drajverima. Prvo sam pomislio das nije neki hardverski problem tipa los kontakt i slicno ali kad radi radi i onda odjednom nista...

Da umalo da zaboravim gde da nadjem te drajvere?

Poslednja izmena:
Munja je napisao(la):
Da umalo da zaboravim gde da nadjem te drajvere?
Pogledaj na CD-u koji si dobio uz modem(ako si dobio).
Ako nema ce da poshaljemo na mail.Samo za koji OS?

Munja je napisao(la):
Kada se modem tako pogubi onda ga ni u Win98 ne prepozanaje tako da mi se cini da nije problem u drajverima. Prvo sam pomislio das nije neki hardverski problem tipa los kontakt i slicno ali kad radi radi i onda odjednom nista...
Tvoj problem je malo drugaciji.Meni je pod ME sve radili OK,a pod XP-om je pri paljenju prepoznavao iznova modem,tako da su mi driveri resili problem za sada.
Probaj ga u nekoj drugoj mashini i ako mozes nadji isti modem pa ga zabodi kod sebe. :crash:

Evo e-mail:[email protected] pa posalji ako si voljan.
Ma evo opet danas sam morao da ga vadim i ponovo vracam i evo sada radi!!

Malo sam u frci ovi dana i nisam kod kuce poslacu ti ih u ponedeljak.

poz.

Nazad
Vrh Dno