Šta je novo?

Problem sa misem

Wolfy92

Slavan
Učlanjen(a)
02.03.2009
Poena
320
Pre par dana izvadio sam trenutni mis (USB) sa namerom da ga pozajmim drugu.Medjutim kada sam hteo utaci stari mis,u taj isti racunar iz koga sam prethodni izvadio,nije hteo ni da se makne :/ Posto se radi o niskobudzetnom misu,resih da se ne cimam sa time,te sam kupio novi. Ali da stvar bude gora,ni novi novcijati mis nece da se makne :/ Stvarno nemam ideju do cega moze biti,a i ako hocu da pokusam nesto ne znam kako da to uradim bez misa. Posto mi se bas neda raditi nov win samo zbog ovoga,nadam se da neko ima resenje 🙁

Ta dva miša što ti ne rade, jesu li usb ili ps/2?

Oba su USB a taj sto sam izvadio je takodje USB (MX 518) koji je inace isto bez drajvera radio.

Baj d vej,nemam nista vise prikaceno na USB na tom kompu pa ne znam da nije mozda tu neki problem ? Mada kad ubacim u drugi port uvek ocita se normalno,pomeri se na par sekundi i onda zabode i nece ni da mrdne,a sve lepo ocita ono (your new hardware is instaled and ready to use)

Nazlost nemam nijedan PS2 da pokusam 🙁

Joj sad, jedino što mi pada napamet:
1. Da ti nisu slučajno od starog miša ostali instalirani neki driveri?
2. Kada ti instalira new device pa zabode, da li si probao da restartuješ?
3. Da ne ubadaš slučajno u one usb portove na kućištu?

Za stari nisam ni imao drajvere,a sistem je relativno nedavno podignut.

Nista ne instalira,vec samo ono dole kod sata izbaci baloncic,radi par sekundi i zabode. Restartovao sam bezbroj puta,ali bezuspesno,posto cim se digne sistem isto nece ni da mrdne. Mrda samo kad prebacujem iz porta u port i to na par sekudi po ubacivanju,kao sto rekoh.

3. Naravno da ne 😀

Poslednja izmena:
Koji OS koristiš ? Jedino što sam našao je ovo http://support.microsoft.com/kb/817581
ali ne verujem da će ti pomoći, jer si rekao da nemaš ništa drugo od usb uređaja.
Probaj kao što na onom linku piše da instaliraš najnoviji service pack.
E, jesi li probao neki drugi usb uređaj, kako se on ponaša ?

Imam XP Pro SP3 32bit.

Sad cu probati da ubacim web kameru da vidim kako ce raditi.

Edit: kamera radi sasvim normalno :/

Inace,setio sam se teamviewera,tako da sad kontrolisem situaciju sa drugog kompa 🙂

Poslednja izmena:
Još mi samo pada napamet da pogledaš u biosu da li su opcije Usb Mouse Support i Legacy USB Support podešene na enable.

Nazad
Vrh Dno