Šta je novo?

Problem sa misem u Windows XP-u

HeOs

Čuven
Učlanjen(a)
04.02.2002
Poena
601
Nakon instalacije Win XP-a desava mi se da mis menja polozaj kursora
na ekranu sam od sebe, to se najcesce desava pri startovanju vecih programa Corela, PShopa itd. Skudao sam drajvere za misa i nista.
Mix je PS/2 Genius NetScroll+. U cemu li je problem.
PS
Mis na drugim OS radi bez problema.

Ne znam sta je problem ali znam da je taj mis njesra...Uzmi nekog logija ili A4 tech ili cak microsoft....

njesra ili ne covek trazi pomoc a ne preporuku kako da potrosi pare :D

pokusaj misa da prebacis u drugi slot ako je usb, ili da ga prebacis na ps2 ili na usb ako je ps2 (naravno moras imati usb/ps2 konvertor inace ce malo teze da udje)

Helijum&Osmijum

Ajd ovako:

Taj mis je super, specijalno meni @winXP (i bolje mi lezi u ruci nego bilo sta sto sam probao do sada od logiteka, microsofta...)!...

Mnogi koji su kupovali ovog misa nisu dobili (a trebali su) disketu sa drajverima. Ako se dobro secam na disketi se NE nalaze drajveri za XP, i za winXP oni trebaju da se skinu sa geniusovog sajta (dakle za xp ne instalirati drajvere sa diskete), nego ih skinuti (teski su 1.37MB) odavde :

http://www.genius-kye.com/genius/genius-kye_en/DOWNLOAD/ftp/mouse/NS+W.exe

Ti drajveri (6.01.00) podrzavaju W98/WME/NT4/W2k/WXP (dakle ovde je dodata podrska i za XP, inace nisam siguran da li od skoro na disketama isporucuju ovaj driver, jer sve sto sam ja video je v.
4.16.00 (samo za 95/98/NT3x/NT4, i za WME, pri cemu genius za instalaciju pod WME preporucuje da se prvo instalira software, a pri sledecem restartu mis utakne, sto je vrlo slobodan prevod onoga sto pise na papircetu u kutiji ovog misa)

Ako neko `oce da nadje jos neki drugi drajver za (ostale) geniusove glodavce ovde je komplet spisak:
http://www.genius-kye.com/genius/genius-kye_sp/download/d-mouse_sp.htm

A pre instalacije je vrlo pozeljno deinstalirati postojece drajvere (pa bih pri sledecem restartu pustio da mu windows ubaci genericki drajver, a onda krenuo u instalaciju ovog)

E ako ima i dalje problema, prijavi, pa da vidmo sta cemo.

Znam da je ovo longshot, ali da ti nije mozda ukljucen Snap To u Mouse Properties, pa te to zeza.

Nazad
Vrh Dno