Šta je novo?

problem sa MICROSOFT NET FRAMEWORK 1.1

• Začetnik teme Začetnik teme SVEN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SVEN

Slavan
Učlanjen(a)
18.02.2005
Poena
304
Prilikom pokušaja pokretanja odredjene aplikacije koja je do tada radila regularno dobio sam poruku "failed to initialise..."Od distributera programa posle odredjenih konsultacija dobio sam objašnjenje da verovatno imam propblem sa MICROSOFT NET FRAMEWORK 1.1 pomoću koga isti radi.Deinstalirao sam postojeći i prilikom pokušaja ponovnog instaliranja dobio sam poruku "MICROSOFT NET FRAMEWORK 1.1 setup has ended prematurely"na šta sam opet od distributera dobio objašnjenje da verovatno deinstalacija nije izvršena do kraja i zato mi se javlja ta poruka.Inače skoro sam imao upad nekih virusa koje je antivirus očistio (ali možeda ne sve?).U čemu je problem?

Meni otkako sam instalirao framework 2.0 ne radi ImageShack quick uploader. Još neki programi nisu hteli da rade ali sam ih sredio podešavanjima iz 1.1 konzole, međutim ovog čuda tu nemam, traži da startujem program da bi, kao, dobio više podataka a ja ne uspevam da startujem nikako.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Instaliraj i keca i dvojku.
Da li je to preporucljivo, koliko me pamcenje sluzi negde sam procitao da bi trebalo skinuti 1 ako stavljas 2, ja sam imao i 1 i 2 i juce sam deinstalisao 1 i sve mi za sad radi.

lega99 je napisao(la):
Da li je to preporucljivo, koliko me pamcenje sluzi negde sam procitao da bi trebalo skinuti 1 ako stavljas 2, ja sam imao i 1 i 2 i juce sam deinstalisao 1 i sve mi za sad radi.
Prvi put čujem, ali može biti da je tačno. Eksperimentisaću malo ovih dana.

Nazad
Vrh Dno