Šta je novo?

problem sa Micro DVD player

rnikola

Čuven
Učlanjen(a)
06.07.2002
Poena
609
kada startujem micro dvd i kada mu ubacim film koji ocu da pogledam kada treba da ga startuje on izbaci unable to process ini file!
error:missing id line
Line number :1
e sad ja sam pre toga pokrenuo idi editor isto iz ovog programa ali nista nisam cackao nego ga odmah iskljucio ......mozda to nesto znaci

hvala unapred

rnikola je napisao(la):
kada startujem micro dvd i kada mu ubacim film koji ocu da pogledam kada treba da ga startuje on izbaci unable to process ini file!
error:missing id line
Line number :1
e sad ja sam pre toga pokrenuo idi editor isto iz ovog programa ali nista nisam cackao nego ga odmah iskljucio ......mozda to nesto znaci
Nije ti dobar mdvd.ini preko koga se startuje film. Prebaci se u QuickIni mod pa sam selektuj avi i subtitle

Re: Re: problem sa Micro DVD player

Problem ti je u subtitlu, koristi subtitler studio firme Radlight.

Re: Re: Re: problem sa Micro DVD player

borab je napisao(la):
Problem ti je u subtitlu, koristi subtitler studio firme Radlight.
Nema šanse da je problem u titlu, ne sa tom porukom. Verovatno mu u mdvd.ini fali [Micro DVD Ini File] na početku.

Zbog nekog cudnog razloga ako koristis microDVD na win2000 ili winXP radi dobro samo iz administratorskog naloga ,mozda je to i tvoj slucaj

dedamrsoje je napisao(la):
Zbog nekog cudnog razloga ako koristis microDVD na win2000 ili winXP radi dobro samo iz administratorskog naloga ,mozda je to i tvoj slucaj
Radi i kod power user-a bez problema. Probano.

Nazad
Vrh Dno