Šta je novo?

Problem sa Maxtreme

cvijovic

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2002
Poena
619
Imam graficku nVidia Quadro 4 NVS 280, i najnovije drivere koje sam skinuo sa nvidia sajta, za quadro garficke, 56.72, instalirao sam ih tako sto sam skroz skinuo stare... imam Maxtreme 6.00.04 i prekine instalaciju i kaze da nemoze da nadje Quadro workstation gpu .... cuo sam da se pojavljuju neki problemi sa ovakvim karticama u XP-u, da li neko zna kako da sredim ovo.

pozdrav

nema sanse, probao sam sa raznim driverima i nista, sledece je da probam pod w98se, da li neko zna sta mogu jos da probam u xp-u, inace graficku svuda lepo prepozna, i u win-u i u nekim igricama.

p.s. da li neko zna gde kod nas imaju da se kupe quadro graficke, i koliko bi ovakva jedna kostala

Pravi pravcati Quadro, vec sam startovao pod w98 ranije, i nije bilo problema za max, uskoro cu probati i ovu karticu...

sta mislis da mogu da uradim?

Hm...
probaj da zavaras windows preko RivaTuner-a tako sto ces u nVstrap-u staviti da ti se karta indentifikuje kao Quadro... jeste debilno posto imas pravi quadro, ali ti je to jedina sansa pre kompletne reinstalacije XP-a.

Nazad
Vrh Dno