Šta je novo?

Problem sa Maxtonom

• Začetnik teme Začetnik teme ZevS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZevS

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2002
Poena
619
Do sada sam bio prezadovoljan Maxtonom .... ali od pre 10 dana poceo sam da sumljam u njega ... pa me interesuje da li neko ima slicne probleme . Zapravo nakon odredjenog vremena izbrise mi GoogleToolBara zapravo ne vidi ga u plugins(Ie)plugins , a onda mi izbrise sve URL aliase i nakon toga kada hoco da ga zatvorim prijavi mi gresku. Nakon toga moram da uradim install GoogleToolBara ispocetka i podesavam aliase ispocetka sto me vise mrzi da radim . Da li neko ima resenje za ovaj problem i da li se nekome slicna stvar desila . Sistem mi je u odlicnom stanju sa najnovijim zakrpama bez virusa spywera , hijacker..... . Kada startujem IE kod njega je sve normalno i GtoolBAr sasvim normalno funkcionise . Takodje sam probao da unistall maxtona i nakon ponovo install ali i dalje isti problem mi se javlja . Da li mozda setovanja URL Aliasa moze da predsatvlja problem ?

novi Maxthon i novi Google ToolBar nisu kompatibilni => nemoj da koristis GoogleToolBar (ionako ti ne treba, kad je u Maxthon ugradjen gotovo isti toolbar)

inace, nadam se da imas Win 2k/XP - Win98/SE/ME i IE toolbarovi su pocetak haosa 😉

dakle, nemas razloga da sumLJas u Maxthon...

ako bas zelis Google toolbar u Maxthonu, instaliraj neku od prethodnih verzija...

verzije 2.0.111 i 2.0.114 mozes da skines odavde

poz :wave:

Evo instalirao sam stariju verziju toolbara i nadma se da ce naraenda verzija maxtona ispraviti ovu nekontabilnost .
Hvala na pomoci.

Imam i ja jedno pitanje, a da budem iskren, mrzi me da trazim po forumu. Stara boljka zvana gubljenje status bar-a. Pitanje je kako ga vratiti ???

Evo resio sam. Hvala na mrzovolji. 😉

Nazad
Vrh Dno