Šta je novo?

problem sa m.outlook-om 2007

DTK

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
320
Nesto sam bio cackao oko njega i sada problemi.Kada kliknem na send/receive pojavi mi se poruka tj.upozorenje The operation faild.An object could not be found.
Preinstalirao sam ga i opet mi se ponovo pojavljuje.I jos nesto iako sam ga preinstelirao ,office ja zapamtio stare postavke.Kako i njih da se rijesim?

Hvala unaprijed

Registry cleaner-om, crap cleanerom a možda i nekim drugim čistačima registra. Podaci o podešavanjima i instalaciji čuvaju se u registru windows-a kao i u Documents and settings - tvoj nalog, all users nalogu i admin nalogu.... u hidden folderima vezanim za ms office. Za paket u celini ali i za svaki zasebni program office-a posebno. Dakle, ili detaljno čišćenje nakon deinstalacije, ili format.... ili, uslovno, obriši svoj nalog u celosti i napravi drugi, fresh and clean nakon deinstalacije office-a, (nisam probao, opravdano pretpostavljam) pa možda upali.

Bas sam to sve uradio i opet isto.Ne znam oko toga brisanja naloga,nemam vremena za ponovo instaliranje svih programa ponovo.Ima li jos neko kakvu ideju?

Sada mi izbacuje poruku

Sending reported error(0x8007000E):'Out of memory or system resources.Close some windows or programs and try again.

Nazad
Vrh Dno