Sasa_NS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.05.2005
- Poena
- 319
Imam velik problem, pomagajte: pokušao sam da povežem dva laptopa preko UTP cross over kabla (svoj i suprugin sa posla) i u mrežnim podešavanjima sam na njenom laptopu promenio sa "domain" koje je bilo ranije na "workgroup", dao isto ime radne grupe za oba laptopa, restartovao i... više ne mogu da se ulogujem u Windows na supruginom laptopu jer sada ne prihvata raniji user name i pass, već samo izbacuje poruku:
"The system could not log you on. Make sure your user name and domain name are correct, then type your password again.."
Supruga se inače loguje na taj laptop kao administrator, ali sada zbog ove izmene više uopšte ne prihvata password... XP Professional na oba laptopa... Problematični laptop je Lenovo R61..
Kako to da rešim? Ako postoji neka ranija tema sa kakvim rešenjem, uputite me na nju jer pretraga ne pomaže... Hvala unapred!
"The system could not log you on. Make sure your user name and domain name are correct, then type your password again.."
Supruga se inače loguje na taj laptop kao administrator, ali sada zbog ove izmene više uopšte ne prihvata password... XP Professional na oba laptopa... Problematični laptop je Lenovo R61..
Kako to da rešim? Ako postoji neka ranija tema sa kakvim rešenjem, uputite me na nju jer pretraga ne pomaže... Hvala unapred!
Poslednja izmena: