Šta je novo?

Problem sa Logitech QuickCam Go

thunderchase

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
620
Kupio sam juče ovu kameru, ali u OEM varijanti. To znači da nisam dobio drajvere uz nju. Pomislih da to nije problem, kao skinuću sa neta, ali ja te drajvere nisam mogao da nađem 3 sata! Je l' ima neko slučajno te drajvere, ili da vratim ovo?

Hvala unapred.

P.S. Kačim .PDF da vidite o kojoj se radi...

Prilozi

• gooo.pdf
    237.5 KB · Pregleda: 65
Probao sam sa QuickCam softverom sa Logitech-ovog sajta i nije htelo da radi. Vratio sam kamericu i uzeo neku MSI StarCam 370i, radi kao zmaj, ali je zato skuplja. Rekoše mi u prodavnici da postoji disk sa drajverima, ali se pakuje jedan disk na ne_znam_kol'ko kamera, jer je to kao OEM, itd...

Hvala na trudu, u svakom slučaju.

Nije tacno. Koliko ja znam ova kamera u OEM varijanti ide ne samo u kesici vec i u kutiji bi trebalo bi da bude i disk sa njom. Software mozda nije hteo da radi jer Logi trazi da se prvo instaliraju driver-i a tek onda (posle restarta) trazi povezivanje kamete. ako nisi ovo pratio 99% da nece da radi.

i ja sam imao isti problem. resio sam ga tako sto sam raspakovao Logitech QuickCam Software. u okviru ovog exe fajla postoje folderi sa driverima koje sam rucno instalirao iz device menagera.

Vrh Dno